Sluiten

Camping De Hollandse Boerderij in Bodegraven

Camping De Hollandse Boerderij in Bodegraven Camping De Hollandse Boerderij in Bodegraven Camping De Hollandse Boerderij in Bodegraven
Strand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurSVR camping

Camping De Hollandse Boerderij ligt midden in de polder,omringd door sloten en weilanden. U ademt de sfeer en de rust van het boerenleven. Op het passantenveld bieden wij plaats voor 35 kampeer-eenheden voorzien van electra. Er zijn voldoende sanitaire voorzieningen, het toiletgebouw heeft warme douches en stortplaats voor chemisch toilet. In de omgeving is er van alles te ondernemen op sportief gebied, kanoen, fietsen en wandelingen maken. Of u kunt zich educatief bezigen met musea, de molenvier-gang, en de meijetuinen bezoeken. Voor wat ontspanning kunt u ook een van de restaurants of cafe's.

Camping De Hollandse Boerderij
Meije 63
2411PK - Bodegraven
Provincie: Zuid-Holland
Telefoon: 0172-685413

GPS coördinaten: 52.11228 / 4.77013
(52.11228° 6' 44.2'' N    4° 46' 12.5'' O)
Aantal plaatsen: 75  / Toerplaatsen: 35
Open van: 01 januari   tot: 31 december

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Hollandse Boerderij

Meningen over Camping De Hollandse Boerderij

Mening nr: 4170
Datum: 01-09-2012
BobP 
®  
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 3|

Algemene beoordeling

Op zoek naar een SVR camping kwamen we dit tegen. Ieder zijn meug, maar dit is toch geen boerencamping meer. Als de eigenaar een grote camping wil, prima, maar lift niet mee met de SVR organisatie. Ben weer direct omgedraaid, hoe mooi de omgeving daar ook is. Jammer.
Mening nr: 3875
Datum: 21-05-2012
on te vreden 
april - juni 2012
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

ER is nog niets veranderd volgens de mening nr.3007 uit 19-10-2010 Nu anno 2012 waren er 52 tenten en caravans op het veld dit breng veel geld en ergenis met zich mee voor eigenaar en campeerders. Waar volgens de richtlijnen van de S.V.R 15 tenten of caravans mogen en kunnen staan. Het speelveld stond vol, het zg voetbalveld was bezet met caravans en tenten door een kano club.Zo dat er niets te spelen was op de camping.Klagen over overbelasting DAN ROT JE TOCH OP meer kom er niet uit. Jouw dagen leuk weg zijn dan ook weg.De vriendelijkheid op de dagen dat de camping bijna leeg is ver te zoeken..
Mening nr: 3247
Datum: 22-05-2011
Erik 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Rustige en gezellige camping,ik bezoek hier kennissen die staan hier regelmatig. Er is altijd wel een plekje te regelen,zeer ontspannen.
Mening nr: 3023
Datum: 02-11-2010
connie 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Beste ''gast'' Je zal toch op een rusig veld vlak naast een 'gast'' staan met 2 grote honden,die aan lange lijnen zo jouw voortent inlopen.Ik zou gewoon hem de rug toekeren.Dat voelt asociaal aan maar wel rustig...
Mening nr: 3009
Datum: 20-10-2010
j smit 
®  

Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

tegenspraak gast die klaagd over camping en eigennaren,sanitair is ook goed,kan wel vuil zijn,maar dan is het alleen met slecht weer buiten het is er goed vertoeven en vermaak is ook goed,moet het er zelf naar maken en woord ook een hoop georganiseerd en eigenaren is niets over op aan te merken dus almetal altijd goed met hartelijke groeten j smit
Mening nr: 3007
Datum: 19-10-2010
een gast 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

De meningen zijn uit 2006 en 2007 anno 2010 is er een hoop veranderd. De eigenaren zijn BOT en als je het niet zint dan rot je maar op, fijn om zo je plezier te vieren. Het sanitair is smerig en wordt niet goed bijgehouden, denk luiheid. Als er mensen in de accomodatie zijn, dan is de rust ver te zoeken, ook de kinderen zijn nu op een leeftijd dat er met brommers gereden wordt, en dat maakt ook herrie,voor je rust hoef je er niet komen Het veld waar je op staat is 1 grote strontbende, als het regent dan staan er gigantische plassen water op, maar er wordt niks aan gedaan, oftewel geld verdienen maar niets uitgeven, want auto's en motoren en boten gaan voor de camping. Als het in het seizoen druk is worden er gewoon caravans of tenten ergens tussengepropt of je wordt of een veldje gedumpt, ook dan is het sanitair te vies om te gebruiken, en ook te weinig met zoveel gasten. een gast
Mening nr: 564
Datum: 20-04-2007
bernard kulche 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Een aantrekkelijke camping voor verschillende kampeerders: families met kinderen (vooral de veldjes vooraan, rond de speelvijver met zandstrandje en bijgeplaatste trampoline), voor rustzoekers achteraan op het grote veld met magistraal uitzicht op het omringende ongerepte weidelandschap. Ook voor groepen geschikt, waarvoor een apart gebouwtje ter beschikking is. Prima sanitair - de hete douche is inbegrepen in de schappelijke SVR-prijs (plm. 14 euro voor twee personen met kampeermiddel). Bijzonder hartelijke ontvangst. Ideaal voor vissers, die hier overal terecht kunnen, en voor wandelaars en fietsers die hier mooie tochtjes kunnen maken.
Mening nr: 397
Datum: 03-10-2006
Sturmer 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima gastheer en dame,op deze camping ,die wij al jaren bezoeken.Ron en Angela doen er alles aan om de kampeergasten echt een fijne vakantie of weekeind te bezorgen.De grote vijver is een bron van vermaak,voor vissers en voor kinderen .Keurig sanitair en kinderboerderij. Wij blijven er maar terugkomen,omdat het hier echt uitrusten en ontspannen is. vr.gr. Fam.Sturmer.