Sluiten

Camping De Tulpenweide in Breezand

Camping De Tulpenweide in Breezand Camping De Tulpenweide in Breezand Camping De Tulpenweide in Breezand
Prive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Kamperen dichtbij de kust en toch in alle rust op ruime plaatsen!! Camping De Tulpenweide bevindt zich midden tussen de uitgestrekte bollenvelden, vlakbij de Noordzee, Waddenzee en het Amstelmeer. Voor de watersportliefhebber is er voor elk wat wils. Een dagje Texel, ook geen probleem, in slechts twintig minuten fietsen bent U bij de veerboot naar Texel.

Er zijn prachtige fietsroutes uitgestippeld, langs voormalig eiland Wieringen met haar glooiende landschappen, langs de Waddenzee naar Den Oever. Daar kunt U een visje eten in een van de restaurantjes aan de vissershaven. U kunt met een garnalenkotter mee en zelf ervaren wat de zee brengt. Of wat dacht U van de kustroute, langs de dorpjes Julianadorp, Callantsoog en Petten? Van Petten tot Den Helder is het Noordzee strand.

Op donderdag, de Westfriese markt in Schagen, op vrijdag, de beroemde Kaasmarkt en op zaterdag, verse vis markt in Den Oever. Dan zijn er De Vlootdagen en Sail Den Helder in Juni en de Visserijdagen in Augustus. Voor de kinderen is er een speeltuin met grote trampoline, klimrek en een tafeltennistafel.

Camping De Tulpenweide
Stoomweg 28
1764NA - Breezand
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 085-0161515

GPS coördinaten: 52.88754 / 4.85463
(52.88754° 53' 15.1'' N    4° 51' 16.7'' O)
Aantal plaatsen: 18  / Toerplaatsen: 12
Open van: 01 januari   tot: 31 december

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Tulpenweide