Sluiten

Camping De Meeuw in Brielle

De Meeuw De Meeuw De Meeuw
Strand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan in accommodatieCampingcard

Camping De Meeuw is een sfeervolle camping met speelvelden en strandjes, direct gelegen aan het schone Brielse Meer, op loopafstand van het historische Geuzenstadje Den Briel, midden in een uniek gebied voor watersport, recreatie en uitstapjes. De camping is gelegen op en rond een uit 1850 stammend vestingwerk. De vroegere fortgracht is nu in gebruik als jachthaven en biedt ruimte aan 165 beschutte ligplaatsen. U kunt hier kamperen met een tent, caravan of camper op ruime kampeervelden met veel groen. Camping De Meeuw is ideaal gelegen voor uitstapjes. Zeer bezienswaardig zijn de Oud-Hollandse steden zoals Delft, Gouda en Dordrecht. De fraaie Noordzeestranden bieden ontspanning voor zonaanbidders, brandingsurfers, zeevissers en naaktrecreanten.

Opzoek naar een hondencamping waar honden gratis zijn toegestaan? Kom dan naar de hondvriendelijke Camping de Meeuw in Brielle en aan het Brielse meer! Bij ons zijn zelfs tot 4 honden gratis toegestaan Honden zijn toegestaan op alle kampeervelden, trekkershutten en in één Brielse Lodge.

laag - hoog
Camping De Meeuw
Batterijweg 1
3231AA - Brielle
Provincie: Zuid-Holland
E-mail: info@demeeuw.nl
Telefoon: 0181-412777 |

GPS coördinaten: 51.90597 / 4.17798
(51.90597° 54' 21.5'' N    4° 10' 40.7'' O)
Aantal plaatsen: 415  / Toerplaatsen: 165
Open van: 29 maart   tot: 28 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Meeuw

Meningen over Camping De Meeuw

Mening nr: 2663
Datum: 16-06-2010
J.C. Aalbrecht 
®  
april - juni 2010
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

In zeer armoedige staat,wordt zeer weinig onderhoud gepleegd,tussen de zitbanken groeien de brandnetels. Slechte staat van onderhoud van het sanitair. Klantonvriendelijk personeel.
Mening nr: 2499
Datum: 05-04-2010
meeuwen 
september - oktober 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

veel vaste plaatsen maar helemaal achterin een weekend uit de wind en in de zon gestaan. op loopafstand van Brielle, een plaatsje wat zeker een bezoek waard is.
Mening nr: 1282
Datum: 06-07-2008
Pluim 
®  
april - juni 2005
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hele grote onpersoonlijke camping, keurig, met overwegend vaste Stacaravans, paadjes en vaste plekken. Een zeer grote kantine met bar waar op vrijdag iets te doen is, Bingo en artiesten die Gerard Joling en Rene Froger nadoen. Hele Families die hier komen en daar aan mee doen. Niet mijn stijl, ik vond het verschrikkelijk. Ik was hier met een klein koepeltentje en mijn scooter en moest op het grote trekkersveld gaan staan, helmaal achterin de camping. Dit is een heel groot veld waar heel weinig mensen stonden, ook voornamelijk Duitsers. Op zich is de natuur daar mooi, achter het veld loopt een pad aan het water. Maar er is hier heel veel wind. Ik heb hier 2 nachten gestaan, en ben hier helemaal weggewaaid, had 't zo koud dat ik van ellende maar naar de Bingo ben gegaan. Kreeg geen contact met mijn mede campeerders, door voornamelijk de vaste gasten en dat de camping té groot is. Met het personeel krijg je al helemaal geen contact. Ik ga hier nooit meer heen.