Sluiten

Camping Kasteel Ooijen in Broekhuizenvorst

Kasteel Ooijen Kasteel Ooijen Kasteel Ooijen
WaterglijbaanVerwarmd zwembadKleuterzwembadHuisdieren toegestaan

Camping Kasteel Ooijen is gelegen nabij de kronkelende rivier de Maas, ingebed in het schilderachtige landschap van Noord-Limburg en te midden van de vele fietsroutes. Al fietsend vanaf Kasteel Ooijen naar Broekhuizen bereikt u een oude Maasarm met haar schuitwater, dat ontstaan is door de turfwinning uit vorige eeuwen en thans een natuurlijk koninkrijk is met haar vele bezienswaardigheden.

laag - hoog
Camping Kasteel Ooijen
Blitterswijckseweg 2
5871CE - Broekhuizenvorst
Provincie: Limburg
Telefoon: 077-4631307

GPS coördinaten: 51.5069 / 6.1567
(51.5069° 30' 24.8'' N    6° 9' 24.1'' O)
Aantal plaatsen: 402  / Toerplaatsen: 176
Open van: 01 april   tot: 01 november

Kaart en Route
website van de camping Instagram
Geef uw mening over camping Kasteel Ooijen

Meningen over Camping Kasteel Ooijen

Mening nr: 2122
Datum: 02-08-2009
blokhuis 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Wij zijn hier geweest in de zomervakantie 2009, de eeste week stonden we op een veldje, waar een paar plaatsen bezet waren, we spraken een stel, die hadden twee weken alleen op een veldje gestaan, wat gezellig. Wij stonden op het 500veld waarbij een klein oud sanitairblok stond. Slechts 4 toiletten en 2 douches. Veel te klein voor zo'n grote camping, maar deze waren wel schoon. het onderhoud van de camping is zeer matig , zeker geen nette camping,onderhoud is jaren niet gepleegd. De animatie was zeer matig als je zo loopt te promoten voor een kindercamping. Wat de kinderen moesten knutselen, kon zonder een volwassene bijna niet worden gemaakt. Naar het zwembad kon je de kinderen niet alleen naar toe laten gaan, want er staken overal spijkers en schroeven uit het zwembad en daarbuiten. Dus ga je naar het zwembad , verbanddoos meenemen. Wij gaan hier nooit weer naartoe, en met ons meerdere campinggasten. dit is eens en noooooit meer. Een vijfsterrenclassificatie is dit absoluut niet waard!
Mening nr: 1904
Datum: 30-05-2009
van der zwan 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

wij gaan dit jaar voor de vierde keer na deze camping.wij gaan weer zes weken.onze kinderen vinden het er heel erg leuk en naar hun zin.er word van alles gedaan door het recreatieteam.er is alleen helaas geen winkeltje meer,maar in het dorpje zelf zit een winkeltje,waar je de nodige behoeften kan halenvoor de rest vinden wij het een top-camping.
Mening nr: 106
Datum: 22-05-2006
Peter 
®  
april - juni 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

De plekken op de camping variëren nogal in grootte. Zo zijn de plekken op het nieuwere deel van de camping zeer ruim, terwijl de plaatsen vooral gelegen tussen het zwembad en het voetbal/speelveld (buiten de camping) erg krap zijn. Sanitair gebouwen zien er verzorgd uit en worden 2 x per dag schoongemaakt. Winkeltje is krap bemeten en in het voorseizoen is het even op de houdbaarheidsdatum letten van overgebleven artikelen. Omgeving leent zich goed om te fietsen. Op de camping is op ieder veldje wel wat te doen, van tafeltennistafels tot speeltoestellen voor de kleintjes. De camping maakte een verzorgde indruk.