Sluiten

Camping Tempelhof in Callantsoog

Tempelhof Tempelhof Tempelhof
WaterglijbaanOverdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Tempelhof is een camping voor wanneer u toe bent aan een heerlijke vakantie of even een paar dagen er gewoon tussen uit wilt! Even bijtanken, lekker uitwaaien of zonnebaden op het strand, een verfrissende duik in de zee, fietsen in de uitdagende omgeving of gewoon even een terrasje pakken. Camping Tempelhof en de omgeving bieden u dit allemaal. Camping Tempelhof is een camping in Callantsoog met kwaliteitsvoorzieningen die zelfs de veeleisende kampeerder zal verrassen. De camping ligt te midden van het zo kenmerkende Noord-Hollandse landschap, waaronder de uitgestrekte polders en bloembollenvelden, die een waar eldorado vormen voor wandelaars, fietsers, sportvissers en rustzoekers. Op ruim een kilometer afstand ligt het prachtige zandstrand van Callantsoog.

laag - hoog
Camping Tempelhof
Westerweg 2
1759JD - Callantsoog
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 0224-581522

GPS coördinaten: 52.84659 / 4.71489
(52.84659° 50' 47.7'' N    4° 42' 53.6'' O)
Aantal plaatsen: 479  / Toerplaatsen: 230
Open van: 01 januari   tot: 31 december

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Tempelhof

Meningen over Camping Tempelhof

Mening nr: 1423
Datum: 10-08-2008
Maaike 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ruim opgezette camping. De grootste plaatsen zijn ongeveer 90m2. Ik vond het ruim genoeg. Niet veel plaats voor bijzettentje. Watertappunt en kabelaansluiting op de plaats. Auto's niet bij de kampeerplaats maar langs de weggetjes op de camping. Sanitair wordt (in hoogseizoen) 4 x per dag schoongemaakt. Toch waren de wc's en douches niet altijd even schoon. Maar misschien zegt dat meer over de campinggasten dan over het schoonmaken. Naar mijn mening werd er te oppervlakkig schoongemaakt en ook al gebeurt dat 4 x per dag, dan is het natuurlijk niet schoon genoeg. Animatie een aantal keren per dag, leuk opgezet met enthousiaste mensen. Ze werken vaak met weekthema's.Omdat alles tweetalig gebeurt, (er zijn veel Duitse gasten) duren sommige activiteiten (zoals bingo) wel erg lang. Kinderen tot 21 jaar moeten een polsbandje om. Dit omdat er in het verleden veel kinderen van andere campings en het dorp ook met de animatie meededen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Kinderen zonder bandje zijn uitgesloten van animatie en toegang tot de camping. Redelijk gesorteerde supermarkt met elke dag verse broodjes (wel prijzig). In hoogseizoen was de supermarkt open van 08.00 uur tot 21.00 uur. In het dorp zit een AH, open 7 dagen per week van 08.00 uur tot 22.00 uur. Goed restaurant, maar niet goedkoop. Zwembad (peuterbadje en apart bad max diepte 1.40 m) is donker en niet al te groot. Wel een leuke glijbaan. Voor mijn kinderen (6 en 8) echt prima zwembad. Diepvries voor koelelementen aanwezig, gratis. Leuke speeltuintjes met springkussens. Dorp en strand op anderhalve kilometer, bereikbaar via een bospad. In de omgeving is ontzettend veel te doen. Aanrader is een dagje Texel.