Sluiten

Camping Starnbosch in Dalfsen

Camping Starnbosch in Dalfsen Camping Starnbosch in Dalfsen Camping Starnbosch in Dalfsen
Overdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurCampingcard

Camping Starnbosch ligt midden in de bossen tussen Dalfsen, Heino en Ommen. Vanaf de camping lopen vele wandel- en fietspaden die u door het mooie Vechtdal voeren. Op de camping kunt u op verschillende manieren kamperen. Op 1 van de ruime open kampeervelden op het parkgedeelte of meer in het bosgedeelte op een knus bosveldje. Ochtendzon, avondzon, de hele dag zon (als die schijnt) of juist een schaduwplek? Alles is mogelijk op camping Starnbosch.

Als u met de camper komt dan hebben wij speciale camperplaatsen, en een serviceplaats voor campers. De camperplaatsen liggen voor de slagboom en bieden u zodoende de mogelijkheid om te vertrekken wanneer u wilt. U mag natuurljk ook met uw camper op de camping staan.
 
De camping beschikt over allerlei praktische voorzieningen om uw kampeervakantie zo aangenaam mogelijk te maken, zoals schoon sanitair, plaatsen met privé-sanitair,  een winkeltje met dagelijks vers brood, speeltuinen en recreatie voor de kinderen en een overdekt zwembad met afschuifbare overkapping. Tevens beschikken wij over een welness-pleintje, mobiele hottub, minibioscoop en een speeltuin met springkussen.
Camping Starnbosch
Sterrebosweg 4
7722KG - Dalfsen
Provincie: Overijssel
Telefoon: 0529-431571

GPS coördinaten: 52.47528 / 6.26285
(52.47528° 28' 31.0'' N    6° 15' 46.3'' O)
Aantal plaatsen: 281  / Toerplaatsen: 248
Open van: 01 januari   tot: 31 december

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Starnbosch

Meningen over Camping Starnbosch

Mening nr: 2803
Datum: 04-08-2010
m.arieke 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Mooie camping, grote plaatsen, ook geschikt voor De Waard tent van het grootste formaat. Het achterste gedeelte ligt mooi in het bos (ook plekken met veel schaduw), de auto's blijven vooraan op de parkeerplaats, dus weinig verkeer over het terrein. Het zwembad is basic, maar prima voor een frisse duik. Verder veel speeltoestellen, pingpongtafels, TVruimte en echt leuke animatie. Zo was er boogschieten, volleybal, GPS tocht, bosspelen (smokkelspel, levend stratego), scandinavische spelen (Kubb, spin-ladder, droppin' hood), elke ochtend knutselen voor de jongere kinderen en elke avond een kwartiertje theater. Het sanitair is basic maar prima, alles is er en er wordt goed schoongemaakt. We hebben hier twee weken gestaan en samen met onze kinderen van 8 en 10 hebben we het heerlijk gehad.
Mening nr: 1010
Datum: 22-01-2008
A. van Essen 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij brachten hier onze meivakantie door. Een fantastische camping. Ook voor de kinderen werd er al voldoende georganiseerd. Elke morgen was er animatie en zelfs het zwembad was al geopend, mede vanwege het prachtige weer. De camping bestaat uit twee gedeelten. Een bosgedeelte, waar vooral tentkampeerders staan en velden. De velden zijn afgescheiden van elkaar door heggen, de standplaatsen zijn niet afgebakend. De standplaatsen zijn over het algemeen ruim. Voor onze grote tent (10x5) konden wij hier ook terecht. De eigenaar wilde prima met ons meedenken. Op bijna elk speelveld is wel een speeltoestel voor de jongsten en één veld is "omgebouwd" tot recreatieveld. Het sanitair was netjes en werd goed schoon gehouden. Vanaf de camping kun je zo het bos in en ook per fiets kun je prima op pad. In het campingwinkeltje zijn de meest noodzakelijke dingen te krijgen. Voor het overige kun je in Dalfsen prima terecht.