Sluiten

Camping Residence de Eese in De Bult /Steenwijk

Camping Residence de Eese in De Bult /Steenwijk Camping Residence de Eese in De Bult /Steenwijk Camping Residence de Eese in De Bult /Steenwijk
Verwarmd zwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Residence de Eese ligt in een bosrijk gebied in Noordwest-Overijssel, op een steenworp van Drenthe en Friesland en grenzend aan de boscomplexen De Woldberg en De Eese. Residence de Eese is een veelzijdige topcamping waar orde en netheid hoog in het vaandel staan en waar jong en oud zich geen moment hoeven te vervelen. De omgeving is een gebied dat bijna uitgevonden lijkt voor wandelaars en fietsers. Of u nu kiest voor de benenwagen of voor de tweewieler: de mogelijkheden zijn eindeloos en vol variatie. In de omgeving treft u de natuurgebieden De Weerribben, De Wieden en het Dwingelerveld, de bossen rond Vledder en Appelscha, het hunnebedrijke Havelte, het pittoreske Giethoorn en oude stadjes zoals Steenwijk, Vollenhove, Blokzijl en Zwartsluis.

Camping Residence de Eese
Bultweg 25
8346KB - De Bult /Steenwijk
Provincie: Overijssel
Telefoon: 0521-513736

GPS coördinaten: 52.81446 / 6.12153
(52.81446° 48' 52.1'' N    6° 7' 17.5'' O)
Aantal plaatsen: 291  / Toerplaatsen: 83
Open van: 01 april   tot: 30 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Residence de Eese

Meningen over Camping Residence de Eese

Mening nr: 3890
Datum: 28-05-2012
Boer 
april - juni 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Weer heerlijke dagen gehad op dit park,er is afgelopen winter hard gewerkt om het park weer op en top te maken. Leuk zwembad ,nieuwe airtrampoline fijne horeca en leuk recreatie team gezellige dieren weide.Mooie ruime plaatsen en schoon sanitaire wat een verschil met een jaar geleden. De gasten worden weer als gasten behandeld mensen met slechte ervaringen de afgelopen jaren kom gewoon kijken het is super geworden.
Mening nr: 2397
Datum: 19-12-2009
J.J.van Reenen 
september - oktober 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We hadden in het naseizoen 2009 net een caravan gekocht. Om in de buurt van de familie te zijn en de mooie omgeving. De camping beviel ons prima alles was mooi schoon en van humurige camping houders heb ik niets gemerkt ook achter de balie waren ze supervriendelijk. Wij gaan dan ook in de zomervakantie naar de camping terug.
Mening nr: 1096
Datum: 26-04-2008
grietje  
®  

Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Sta al een tydje op deze camping ,ben nu helemaal niet meer tevreden over deze camping ,De vorige beheerder was een stuk aardiger en mens vriendlijker . de nieuwe beheerder laat dit te wensen over ,De medewerker aan de balie wordje nu ook niet vrolijker van .mijn over wegeing om maar van deze campping te vertrekken een vriendelijke groet een bewoner grietje
Mening nr: 540
Datum: 15-03-2007
jan 
®  
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

ik ben niet echt tevreden over deze camping. We waren er met onze familie. Het ontvangst was niet echt vriendelijk.,door de camping eigenaars, en die vrouw wat een draak. en die man kan er ook wat van. En het "bosmeertje" wat is dat voor bruin plasje. en de afrastering is ook niet echt mooi. maar verder wel een leuke vakantie gehad daar.
Mening nr: 159
Datum: 31-05-2006
A.M. Vredenburg 
®  
april - juni 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mooie nette camping met destijds erg humeurige baas. Afrastering om camping niet erg kindvriendelijk (prikkeldraad). Meertje was toen erg vies, daar laat je zelfs je hond niet in zwemmen. Nu andere baas.