Sluiten

Camping De Hal in Den Burg - Texel

Camping De Hal in Den Burg - Texel Camping De Hal in Den Burg - Texel Camping De Hal in Den Burg - Texel
WasmachineHuisdieren toegestaan

Camping De Hal ligt op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Den Burg, in een typisch Texels landschap met tuinwallen en schapenboeten. Of het nu in de lammertijd is, in de zomer of in het najaar: op de boerderij is het altijd plezierig toeven. Op “De Hal” treft u het échte Texelgevoel. “De Hal” ligt op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Den Burg, met zijn rondlopende stratenpatroon en talloze winkels. Het Hoogeberg-gebied, Waddenzee en Noordzeestrand: door de centrale ligging zijn ze allemaal gemakkelijk te bereiken.

Camping De Hal
Hallerweg 33
1791LR - Den Burg - Texel
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 06-50255055

GPS coördinaten: 53.05357 / 4.8172
(53.05357° 3' 12.9'' N    4° 49' 1.9'' O)
Aantal plaatsen: 15  / Toerplaatsen: 15
Open van: 01 april   tot: 16 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Hal

Meningen over Camping De Hal

Mening nr: 5054
Datum: 13-09-2015
Vera 
juli - augustus 2015
Jong (echt)paar
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 5| Comfort: 1| Leiding van camping: 1| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Dichtbij Den Burg, nieuw sanitair, schoon, rustig

Schoonmoeder Marga

Na een lange tocht worden we 's avonds hartelijk ontvangen door de eigenaresse, die ons een mooi plekje aanraadt. We zetten tent op; onze vakantie kan beginnen. Helaas toch niet…. Na een goede nacht geslapen te hebben wordt ons ontbijt bruut verstoord door de schoonmoeder van de eigenaresse, die overdag de kampbewaarder blijkt te zijn. We waren ons van geen kwaad bewust, maar blijkbaar hadden we ons tentje haaks op de groenlijn moeten zetten. Een kwartier later komt de kampbewaarder wederom ons ontbijt verstoren met de mededeling dat we op een ander veldje moeten gaan staan, omdat we te dicht op de buren staan, terwijl onze plek door de eigenaresse is aangeraden (inmiddels hadden we onze tent al een kwartslag gedraaid). We mogen kiezen: verplaatsen of vertrekken. We geven aan dat we het hier niet mee eens zijn en onze plek hebben overlegd met haar schoondochter, waarna de kampbewaarder totaal niet meer voor rede vatbaar is. Midden op het kampeerterrein gaat ze door het lint. Ook beweert ze nog dat onze trekkerstent geen trekkerstent is. Met vele jaren kampeerervaring met onze trekkerstent, weten wij ondertussen wel in wat voor tent wij slapen. Na een telefoontje gepleegd te hebben met de eigenaresse mogen we die dag blijven, wat ons de tijd geeft om een andere camping te vinden. De “ruime plekken” zijn dus allesbehalve ruim en ook de gastvrijheid is ver te zoeken. Voor we vertrekken horen we nog van onze buren op het terrein dat de eigenaresse en de schoonmoeder vaak langs elkaar heen communiceren. Tip als u hier toch wilt kamperen: bespreek de afmetingen en plaatsing van uw tent en ga vooral niet in discussie met de kampbewaarder, het heeft geen zin. We wensen de eigenaresse sterkte met haar schoonmoeder.
Mening nr: 4053
Datum: 29-07-2012
van Vliet 
®  
april - juni 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

prima camping. mooie ligging. heel gastvrij, prima sanitair, ruime plaatsen