Sluiten

Camping De Vechtvallei in Diffelen

Camping De Vechtvallei in Diffelen Camping De Vechtvallei in Diffelen Camping De Vechtvallei in Diffelen
Overdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping De Vechtvallei is gelegen in het prachtige Vechtdal nabij natuurgebieden en bossen. Het gebied is uitermate geschikt voor allerlei buitenactiviteiten als fietsen, wandelen en vissen. Natuurlijk zijn er in de omgeving ook tal van leuke dingen te doen. Familiepark De Vechtvallei beschikt over diverse, goed verzorgde kampeervelden. Omgeven door groen en ruim van opzet. Daarnaast zijn alle plaatsen van elkaar afgescheiden door lage heggen voor optimale privacy.

Camping De Vechtvallei
Rheezerweg 76
7795DA - Diffelen
Provincie: Overijssel
Telefoon: 0523-251800

GPS coördinaten: 52.5357 / 6.5692
(52.5357° 32' 8.5'' N    6° 34' 9.1'' O)
Aantal plaatsen: 191  / Toerplaatsen: 50
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Vechtvallei

Meningen over Camping De Vechtvallei

Mening nr: 3465
Datum: 07-08-2011
lisette 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Het is een kleine maar leuke christelijke familie camping. d.w.z. er is op zondag een sing- in en de receptie is dan gesloten. Er worden voor kinderen tot 4 jaar door de weeks sochtends en savonds activiteiten georganiseerd( knutselen, sport en spel, kidspraise, kinderdisco en het meeleeftheater.) En voor 12+ is er bijna elke avond ook wel wat te doen. bijv film avond, griezeltocht enz... de plaatsen zijn voor elk wat wils klein voor een kleine tent en supergroot voor mensen die een caravan voortent en 2 luifels (ja echt gezien daar) hebben. op 1 veld (merel) is het echt leuk voor de kleinste tot een jaar of 16 met een grote zandbak vollybalnet, tafeltennistafel, duoglijbaan, een speelrek. en lekker dicht bij het niet al te grote maar overdekte zwembad ( bij mooi weer opengeschoven) het santaire en doucheruimte is netjes en schoon. de sepkey gebruik je om binnen te komen en voor het warme water dien je hem op te waarderen met een bedrag (wij hadden voor 15 euro genoeg voor een gezin met 6 personen voor 2 weken) een goedkope rustige camping in een mooie omgeving.