Sluiten

Camping Het Scholtemeijer in Diffelen

Camping Het Scholtemeijer in Diffelen Camping Het Scholtemeijer in Diffelen Camping Het Scholtemeijer in Diffelen
Wasmachineaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Het Scholtemeijer is een boerderijcamping in het kleine idyllische dorpje Diffelen in de gemeente Hardenberg, provincie Overijssel waar je kan genieten van de rust, ruimte en natuur. In het nabij gelegen Staatsbos kan je heerlijk fietsen, mountainbiken, wandelen en zwemmen in de zwemplas ‘De Oldemeijer’. Tevens zijn er vele ruiterpaden, waar je eventueel met eigen paard/pony kunt rijden. We hebben dan ook een aantal stallen ter beschikking, mocht u uw paard/pony mee willen nemen op vakantie!

De camping ligt op 200m vanaf De Overijsselse Vecht waar je kan genieten van het vissen, varen of heerlijk kan genieten aan de waterkant. Het kan allemaal in het groene Vechtdal en het mooie Overijssel. Buurtwinkel en Station Marienberg op 3km (loop)afstand.

Het betreft een modern opgezette boerderijcamping die in 2015 zijn start heeft gemaakt. Het sanitair-gebouw is modern en luxe ingericht waarbij hygiëne een grote rol speelt. Deze is verwarmd door middel van vloerverwarming, dus ideaal voor de koudere periodes. Ook is er een recreatieruimte/kantine waar men zich rustig even terug kan trekken om een spelletje te doen of een boek te lezen, wat u wilt!

Camping Het Scholtemeijer
Grote Esweg 13
7795DD - Diffelen
Provincie: Overijssel
Telefoon: 06-33192880

GPS coördinaten: 52.52226 / 6.56056
(52.52226° 31' 20.1'' N    6° 33' 38.0'' O)
Aantal plaatsen: 19  / Toerplaatsen: 15
Open van: 01 april   tot: 01 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Het Scholtemeijer