Sluiten

Camping Pukkemukhoeve in Dongen

Camping Pukkemukhoeve in Dongen Camping Pukkemukhoeve in Dongen Camping Pukkemukhoeve in Dongen
WaterglijbaanWaterspeeltuinWasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping De Pukkemukhoeve, een mooie camping op het Brabantse platteland, omringd door de vrije natuur. De camping is heel ruimtelijk opgezet om het "plattelands-gevoel" nog meer te versterken. Ook grenst onze minicamping aan Recreatiepark Pukkemuk. Langs onze camping lopen verschillende routes van de knooppunten-route. Voor dat u het weet heeft u al een leuke route te pakken. Op korte afstand is het bosgebied de Loonse en Drunense Duinen te vinden. Door dit gebied lopen ook veel verschillende fietsroutes. Bij de receptie zijn route- kaarten te verkrijgen.

Bij een reservering krijgt u ook kaartjes voor toegang bij Recreatiepark Pukkemuk. Deze zijn gelding op de aankomstdag vanaf 14:00 uur en gelden voor onbeperkt toegang de gehele dag. In de dagen tussen uw aankomst en uw vertrek zijn de kaartjes ook onbeperkt geldig de gehele dag (10:00 – 18:30 uur). Op uw vertreksdag moet u van de camping af zijn om 12:00 uur, en daarom kunt u met de kaartjes op deze dag nog maar eenmalig naar binnen bij Pukkemuk tot half 12.

Camping Pukkemukhoeve
Vaartweg 192a
5106NG - Dongen
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 013-5159930

GPS coördinaten: 51.6276 / 4.9851
(51.6276° 37' 39.4'' N    4° 59' 6.4'' O)
Aantal plaatsen: 23  / Toerplaatsen: 21
Open van: 15 maart   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Pukkemukhoeve

Meningen over Camping Pukkemukhoeve

Mening nr: 615
Datum: 23-05-2007
fam van stiphout 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Hele leuke camping, mooi aangelegd. Lekker overzichtelijk zodat we de kinderen met een gerust hart vrij konden laten spelen. Mooi sanitair, leuke spelletjes tijdens annimatie 's avonds kinderen willen alweer terug. en de binnenspeeltuin is natuurlijk ideaal op regenachtige dagen. en...even reactie op vorige mening. Ik vond de boer heel betrokken, had het nog nooit meegemaakt dat de campingeigenaar zich zelf voor kwam stellen en interresse toonde. En dit was de eerste keer.,en ook heel fijn dat je iedere morgen in het kampwinkeltje verse broodjes en evt. melk kunt kopen. Wij gaan zeken volgend jaar terug.
Mening nr: 554
Datum: 11-04-2007
Edwin 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Camping is prima Eigenaar is boer met kapsones Denkt dat hij een mega camping / centerparc beheerd Ieder jaar is er wel wat, of reserveringskosten van 17 euro, of extra betalen met familielid of zoals nu, wij konden vanaf 12.00 de camping op. Doordat onze reis meezat, geen files, waren wij 20 minuten te vroeg, 11.20 aanwezig. Omdat wij met toestemming van een medewerker de camping opreden moesten wij 8,00 extra betalen, het halve tarief van 1 dag. Na protest betaalt en ons zien ze nooit meer. Lekker zo;n relaxte boeren vakantie. Over klanten binding gesproken. Wij kwamen hier al enkele jaren maar nu is de maat vol.