Sluiten

Camping De Waay in Doornenburg

Camping De Waay in Doornenburg Camping De Waay in Doornenburg Camping De Waay in Doornenburg
WaterglijbaanOverdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadWaterspeeltuinStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping De Waay ligt in Doornenburg, in het hart van het rivierengebied tussen de Linge, de Rijn en de Waal. Vanuit dit unieke plekje in de Betuwe bent u binnen een paar minuten in de grootste plaatsen van Gelderland; Arnhem en Nijmegen. Vanaf de camping ontdek je te voet of met de fiets over dijken, langs rivieren en via kleine dorpjes de schoonheid van het rivierengebied. U komt langs uiterwaarden, boomgaarden, boerderijen, natuurgebieden o.a. de Gelderse Poort en Klompenwaard, Fort Pannerden en Middeleeuws Kasteel de Doornenburg.

Camping De Waay
Rijndijk 67
6686MC - Doornenburg
Provincie: Gelderland
E-mail: info@de-waay.nl
Telefoon: 0481-421256

GPS coördinaten: 51.9042 / 5.9866
(51.9042° 54' 15.1'' N    5° 59' 11.8'' O)
Aantal plaatsen: 451  / Toerplaatsen: 140
Open van: 01 april   tot: 01 oktober

Kaart en Route
website van de camping Instagram
Geef uw mening over camping De Waay

Meningen over Camping De Waay

Mening nr: 3887
Datum: 28-05-2012
Jelijn 
®  
april - juni 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Geweldige camping met voorzieningen voor goed en slecht weer. Mooi overkapt zwembad met een spiksplinternieuw speelschip, overdekte binnenspeeltuin, mooi zwemmeer met losse surfplanken en drie glijbanen, waarvan 2 waterglijbanen. In het hoogseizoen zijn er verschillende activiteiten voor de kinderen; van knutselen tot spelletjes, kampvuur, dropping enz. Sanitair ziet er goed uit en wordt meerdere keren per dag schoongehouden. Campingterrein maakt een verzorgde indruk, het personeel doet hier ook erg hard hun best voor. Een (h)echt familiebedrijf dat dicht bij de gasten staat; iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Je ziet ze ook regelmatig een rondje over de camping maken. Mocht er iets niet naar wens zijn, wordt het z.s.m opgelost. Echt een aanrader!
Mening nr: 3475
Datum: 09-08-2011
fam. Jansen 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Camping en sanitair zien er verzorgd uit. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Bij melding dat er iets kapot is, wordt het zo snel mogelijk (de zelfde dag nog) verholpen. Eigenaars werken zelf mee en staan dicht bij de gasten. Zij weten wat er op hun camping speelt en leeft. Wangedrag wordt niet getolereerd en gelijk aangepakt. Mede hierdoor is er op de camping een heel prettige sfeer.
Mening nr: 3155
Datum: 16-04-2011
Martin Post 
®  
april - juni 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

In de stille maand april uiterst hartelijk ontvangen. En dat als fietskampeerder voor één nacht op een wat grotere camping. Zoals dit maak ik zelden mee. Een groot compliment! De hele camping maakt een zeer verzorgde indruk en zeker het kampeergedeelte "achteraan" is prachtig.
Mening nr: 2839
Datum: 12-08-2010
sandra 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

erg leuke camping mooi onderhouden vriendelijk personeel staan altijd klaar om je te helpen , netjes en schoon saniter leuke activiteiten voor kleine en grote kinderen ook voor volwassenen een geschikte camping.Veel feestjes voor jong en oud dit is een ideale familie camping. leuk binnen en buiten zwembad ook een groot meer met glijbaan een leuke indoorspeeltuin voor de kleinere onderons je kan naar een goed restaurant op de camping. ze hebben niet voor niks een 9.1