Sluiten

Camping De Ruimte in Dronten

De Ruimte De Ruimte De Ruimte
WaterspeeltuinWasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Natuurcamping De Ruimte in Dronten is 6 hectare groot en heeft ruime kampeerplekken. Voor rustzoekers zijn er prachtige in het bos gelegen plekken, maar er zijn ook plaatsen op velden met speeltoestellen in het midden.

Voor zowel de sportieveling als de natuurgenieter zijn er tal van leuke bezigheden in de directe omgeving. Het historische Kampen, Elburg en de Veluwe-randmeren zijn op fietsafstand. Watersporters halen hun hart op aan het Veluwemeer. Er zijn rustige, schone zandstrandjes met helder zwem- en viswater. Windsurfen, waterskieën, zeilen en tal van andere 'natte' bezigheden zijn hier allemaal mogelijk.

laag - hoog
Camping De Ruimte
Stobbenweg 23
8251PX - Dronten
Provincie: Flevoland
Telefoon: 0321 316442

GPS coördinaten: 52.49595 / 5.83906
(52.49595° 29' 45.4'' N    5° 50' 20.6'' O)
Aantal plaatsen: 104  / Toerplaatsen: 76
Open van: 01 april   tot: 30 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Ruimte

Meningen over Camping De Ruimte

Mening nr: 1155
Datum: 17-05-2008
M. Elbers 
april - juni 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij stonden aan de bosrand, op het open terrein. Het is een erg rustige maar wel leuke camping. Animatie was aanwezig, de kinderen hebben zich prima vermaakt. Ook in de waterspeeltuin, we hebben het weer natuurlijk wel ontzettend meegehad. Sanitair prima, alleen douches vrij irritant. 3 minuten dochen, 3 minuten geen water.... Omgeving is ook heel leuk, met Walibi om de hoek en diverse strandjes. Let op voor teken, want die zitten er veel in de bossen. Onze hond heeft er meer dan 20 gehad in 1 1/2 week, en dat is niet overdreven. Goed controleren dus. Prima camping voor het voor of naseizoen voor ons. Aan te raden dus
Mening nr: 271
Datum: 02-08-2006
M. Franken 
®  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Camping is een voormalig staatsbosbeheer-natuurkampeerterrein met hele leuke ruime plaatsen aan paden in het bos en diverse velden. Wij hebben hier 2 nachten op een bosplek gekampeerd, veel privacy door veel groen. Op de camping zijn zeer goede sanitaire voorzieningen voor gehandicapten waardoor er veel gezinnen met hun (geestelijk of lichamelijk) gehandicapte kind waren. Er hing hierdoor een zeer gemoedelijke sfeer. Er werd ook van alles aan kinder-aktiviteiten ge-organiseerd waar wij geen gebruik van gemaakt hebben. Camping is auto-vrij wat ik zelf altijd erg prettig vind. De camping ligt in het bos waar je heerlijk kan wandelen en fietsen, wij hadden de hond mee en je loopt zo de camping af waarbuiten de hond lekker los mag.