Sluiten

Camping Zuid Ginkel in Ede

Camping Zuid Ginkel in Ede Camping Zuid Ginkel in Ede Camping Zuid Ginkel in Ede
WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Zuid Ginkel Gemoedelijk en Veluws vakantie vieren omgeven door rust en ruimte met alleen de geluiden van de natuur op de achtergrond. Toeristisch kamperen op een camping die kwaliteit, persoonlijke service, ouderwetse gastvrijheid en schoon en goed verzorgd sanitair garandeert. Een kleinschalig bedrijf waar u, de zichzelf vermakende kampeerder, jong en oud, groot of klein, zult genieten van de omgeving en alles wat deze u te bieden heeft. De camping is een juweel op zich. Het begint al met de ligging. Te midden van bos en lommer, de uitgestrekte heide en een keur aan recreatiemogelijkheden. Geen strakke rijtjes met caravans en chalets, maar keurig verspreid met ruimte rondom en soms zelfs hoogteverschil.

Camping Zuid Ginkel
Verlengde Arnhemseweg 97
6718SM - Ede
Provincie: Gelderland
Telefoon: 0318-611740

GPS coördinaten: 52.039 / 5.73375
(52.039° 2' 20.4'' N    5° 44' 1.5'' O)
Aantal plaatsen: 179  / Toerplaatsen: 75
Open van: 01 april   tot: 30 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Zuid Ginkel

Meningen over Camping Zuid Ginkel

Mening nr: 2615
Datum: 27-05-2010
Woud 
®  
april - juni 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Zeer luxe, rustige, bosrijke camping, met prachtig sanitair. Zeer vriendelijke receptioniste. Bij de camping is een perfect restaurant "Juffrouw Tok" kan je heerlijk een kippetje eten, maar is wel erg druk, zeer aan te bevelen.
Mening nr: 1340
Datum: 25-07-2008
annetjohan 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

leuke en gemoedelijke camping. Erg groen en mooie groene uitloop richting bos en hei. Erg leuk voor kleine kinderen (mooie speelplekken) en leuke omgeving om te fietsen of )met de hond) te wandelen. De ontvangst: op het kantoortje zitten aardige mensen. Sanitair is doorsnee.
Mening nr: 1060
Datum: 30-03-2008
Joke en Harry 
april - juni 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Heerlijk rustige camping, het kampeergedeelte is autovrij m.u.v. vaste plaatsen, maar dat zijn aparte veldjes. Vanaf de camping prima wandelingen te maken en fietstochten. Men wordt erg leuk en vriendelijk geholpen aan de receptie. Restaurant vóór het campingterrein, hebben daar lekker gegeten. Goed uitgangspunt om b.v. naar Arnhem of Apeldoorn te gaan. En ook in Ede kun je prima winkelen. Sanitair wordt goed onderhouden en schoongemaakt, er hangen zelfs zeepautomaten. Jammer dat er toch altijd nog mensen zijn die niet even de douche, wc of afwasbak netjes kunnen achterlaten door b.v. even de wisser te gebruiken of een doekje over het "aanrecht". Kortom, voor herhaling vatbaar.