Sluiten

Camping De Hoogte in Eesveen

Camping De Hoogte in Eesveen Camping De Hoogte in Eesveen Camping De Hoogte in Eesveen
Strand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping De Hoogte heeft een totale oppervlakte van zo'n 36 hectare. Toch zijn er in totaal maar een goede honderd kampeerplaatsen, verdeeld over diverse veldjes. Ruimte en privacy heeft u hier dus volop. Naast de kampeervelden bestaat het terrein uit bos en heide. Camping De Hoogte ligt in de Kop van Overijssel, te midden van de Nationale parken Drents-Friese Wold en Weerribben. Het landschap is zeer gevarieerd: bos, heide, landerijen, moerasgebieden. Ideaal voor wandel-, fiets- of kanotochten. De Hoogte grenst aan Heerlijkheid De Eese, een bos van ca. 1.000 ha.

Naast deze camping ligt Natuurkampeerterrein De Hoogte met zo'n 25 plaatsen. De gasten daar mogen gebruik maken van de faciliteiten op deze camping. In een ven, midden in het bos, kunnen de kinderen lekker spetteren en vinden de ouderen er verkoeling.

Camping De Hoogte
Van Karnebeeklaan 2d
8347WB - Eesveen
Provincie: Overijssel
Telefoon: 06-54621432

GPS coördinaten: 52.82922 / 6.12368
(52.82922° 49' 45.2'' N    6° 7' 25.2'' O)
Aantal plaatsen: 103  / Toerplaatsen: 71
Open van: 01 april   tot: 30 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Hoogte

Meningen over Camping De Hoogte

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
10
10
Hoogste
10
10
Gemiddeld
10.0
10.0
* over de jaren 2021 en later.
Mening nr: 5664
Datum: 20-05-2022
Saskia 
april - juni 2022
Anders
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10| Hygiëne sanitair: 10| Ontvangst: 10| Faciliteiten: 10| Accomodatie/plaats: 10| Comfort: 10| Leiding van camping: 10| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 10|

Algemene beoordeling

De natuur staat op 1. Geschikt voor zowel kinderen als voor genieters van stilte.

Geen

Mooiste natuur camping die ik tot nu toe in Nederland heb gezien.
Mening nr: 2771
Datum: 25-07-2010
akkerboom 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij (stel zonder kinderen, dertigers) komen net terug van een heerlijke week zomervakantie op camping 'de Hoogte' We zijn erg vriendelijk ontvangen en werden verrast door een behoorlijk grote plaats voor onze vouwwagen. Lekker met zon en ook wat schaduw en privacy door de bomen. Wij stonden op het Hondeveld ( nee.. geen honden toegelaten) dit was alleen de naam. Bij ons veldje was een mini wc hokje met twee toiletten zodat je 's avonds niet naar het grote toiletgebouw hoefde te lopen. Dat was iets verder weg namelijk. Wij vonden dit erg prettig. Het toiletgebouw werd keurig schoongehouden en in tegenstelling tot bovenstaande kritiek vonden wij de douches heerlijk. En die 50 cent..ach..Achter ons plekje was het grote sportveld. Dat ligt centraal midden in de camping. Iedere avond was het daar gezellig druk, voetballende kinderen, volleyballen, batmintonnen en ga zo maar door. Na een uur of tien half 11 was er rust op de camping. Op de velden ligt een berg zand diende als zandbak voor de kinderen. Ook een leuk speeltuintje was er te vinden, net als een jeugdkamer waar de kinderen 's avonds tv kunnen kijken. Voor de volwassenen was er een aparte tv ruimte. Wij hebben hier geen gebruik van gemaakt vanwege het mooie weer. Verder is er een klein mini golf terreintje achteraan de camping. Niet super bijzonder vonden wij. Tijdens de warme dagen hebben we gezwommen in de zwemven. Het was een heerlijk plekje om wat verkoeling te vinden. Het diepste deel was rond de 3 meter diep. Ook een stuk voor kleintjes. Het ligt in het bos tussen de bomen in achter het huis van de beheerders. Klein stukje lopen dus, een minuut of 5. Het winkeltje was twee keer een half uur per dag open en heerlijk om een ijsje te kopen of even iets dat je 'vergeten' bent. Geen verse produkten, soms wat vers fruit. Oh ja, overal op de camping lopen konijntjes rond, je zit namelijk echt in een bosrijkgebied. 's Morgens liepen er soms een stuk of 7 konijntjes op het pad bij het veldje. Erg leuk. Ook zagen we 's avonds een uil in de bomen die zorgde voor heel wat aandacht van de gasten. Achter het huis van de eigenaren begint een stuk heide waar je kunt wandelen (en je ook bij de zwemven komt) Lekker in de natuur dus. Buurt : Op de fiets naar steenwijk is leuk te doen, gezellig centrum. Een bootje huren in Giethoorn is echt een topper vonden wij. Ook een bezoekje aan Meppel of Diever is aan te raden. Pannenkoeken eten is echt heeeeerlijk bij het restaurant bij de camping Padjelanta in Vledder ( sorry reclame ;) Wij vonden deze camping echt een aanrader als je niet van die drukke massale campings houdt. Zeer geschikt voor kinderen, maar ook leuk voor mensen zonder, zoals wij. Groetjes fam Akkerboom
Mening nr: 167
Datum: 05-06-2006
E van Benthem 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben de weekenden van hemelvaart en pinksteren op deze camping doorgebracht. We werden vriendelijk ontvangen op de receptie, en bij vertrek kregen we zelfs een euro terug die we teveel overgemaakt zouden hebben. Er zijn verschillende velden op de camping met "zandbakken". Hierin ligt standaard al allerlei speelgoed wat uitnodigt tot spelen. Ook is er een speeltuintje en verder volleybalvelden en een voetbalveld (geloof ik). Zondagavond werd er een groot kampvuur gehouden. Leuk, ik miste alleen de gitaar, en ik vond de aanvangstijd (22.00 uur) erg laat voor de kinderen. Ook is er een zwemvennetje, maar daar hebben we vanwege het weer geen gebruik van kunnen maken. Er is een klein winkeltje ("de Hulpbron"), wat 2 keer per dag een half uur open was. Dit werd ook altijd even omgeroepen. Voor een enkele boodschap kon je er terecht, maar stel je er niet teveel van voor. Het werd met name gebruikt door de kinderen die er voor 10 of 20 cent snoep kochten. Voor de douches betaal je 50 cent, wat ik veel vond aangezien je heen en weer moest springen om nat te worden. Het toiletgebouw was netjes, maar geen overbodige luxe. Alleen koud water bij de wasbakken en slecht 1 stopcontact bij de dames. Ook vond ik het aantal afwasplekken beperkt (kostte 20 cent) Al met al een goede camping als je niet te hoge verwachtingen hebt.