Sluiten

Camping De Oosterdriessen in Eijsden

Camping De Oosterdriessen in Eijsden Camping De Oosterdriessen in Eijsden Camping De Oosterdriessen in Eijsden
Strand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping De Oosterdriessen heeft een schitterende ligging en lokt je letterlijk de tent of caravan uit. Gelegen in het uiterste zuiden van Limburg aan de Pietersplas te Oost-Maarland. Dit gebied tussen Maastricht en Eijsden met bijzondere flora en fauna biedt de kampeergast, een rits van mogelijkheden. Het natuurgebied ‘De Eijsder Beemden’ met Konikspaarden en Gallowayrunderen en de omgeving bieden schilderachtige vergezichten, boomgaarden en open velden. De glooiende hellingen van het heuvellandschap, het Savelsbos met prehistorische vuursteenmijn en de Pietersberg met beroemde mergelgrotten markeren dit Maasdalgebied. Op niet al te grote afstand kunt u de Voerstreek, de Ardennen of de Eifel bewonderen. De camping is ook een goede uitvalsbasis voor de bekende lange afstandswandelingen.

Camping De Oosterdriessen
Oosterweg 1
6245LC - Eijsden
Provincie: Limburg
Telefoon: 043-4093215

GPS coördinaten: 50.7996 / 5.7071
(50.7996° 47' 58.6'' N    5° 42' 25.6'' O)
Aantal plaatsen: 224  / Toerplaatsen: 239
Open van: 21 april   tot: 18 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Oosterdriessen

Meningen over Camping De Oosterdriessen

Mening nr: 4932
Datum: 06-01-2015
Miranda Turk 
april - juni 2014
(Echt)paar
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10| Hygiëne sanitair: 10| Ontvangst: 10| Faciliteiten: 5| Accomodatie/plaats: 10| Comfort: 10| Leiding van camping: 10| Animatie/Activiteiten: 1| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 10|

Algemene beoordeling

Sfeer

Geen

Ik kom al 7/8 jaar op deze camping. Mooie omgeving. Mooie locatie. Heerlijk om te fietsen. De sfeer is er goed. Ruime plekken. Prima sanitair. Speel plekken voor de kinderen. Geen animatie programma, maar dat is hier ook niet nodig. Hebben er al veel contacten aan overgehouden. Beheerders zijn vriendelijk. Altijd gezellig even aan de bar hangen. Klein winkeltje met alles wat nodig is. Vers gebakken broodjes te bestellen. En het mooie gezellige Maastricht en Eijsden op een paar kilometer afstand. Door de jaren fijne herinneringen opgebouwd hier.
Mening nr: 4207
Datum: 09-09-2012
Miep Kniep 
®  
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Tijdens onze fietsvakantie door NL hebben we deze camping ook bezocht. Als fietsers konden we terecht op het trekkersveldje (zonder reserveren). Dat is echt een veldJE; het is zo klein dat er maximaal 4 à 5 tentjes op kunnen staan. Voor zo'n grote camping is dat wel erg minimaal. Maar de sfeer op het veldje tussen de langeafstandswandelaars en fietsers was erg goed. Fijn dat er twee picknickbanken op staan en dat er redelijk wat schaduw is. Het veldje ligt vlakbij de speeltuin en de tafeltennistafel. Daardoor is het 's avonds gezellig druk, maar rond 23.00 uur wordt het stil. Prima sanitair en een leuk strandje, waar vooral kinderen lekker in de Maas kunnen zwemmen.
Mening nr: 2747
Datum: 18-07-2010
Fons en Nienke van den Berg 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij onderschrijven alles wat al over deze camping geschreven is. Een ding willen we graag even kwijt. We vonden de ontvangst bij de receptie en het `gastheer-vrouwschap` erg onder de maat. Campingbeheerders moeten zich realiseren dat mensen op vakantie zijn en plezier hebben in het kamperen, ook al zijn ze er maar 2 dagen en valt er dus aan deze groep kampeerders kennelijk weinig te verdienen en zijn ze alleen lastig. Als je opmerkingen hebt kan dat streng en rechtvaardig, maar wel vriendelijk en voorkomend. Niemand zit te wachten om afgebekt te worden op zijn of haar vakantie. Kortom volledig onder de maat. We kamperen al ruim 25 jaar, maar dit was wel de limiet. Jammer!
Mening nr: 2149
Datum: 06-08-2009
j kuperus 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Zijn net terug van ruim twee weken kamperen op deze camping en het is ons als noorderlingen erg goed bevallen. Het is een ruime camping met over het algemeen grote plaatsen, zowel tussen bomen als aan het water. 4-ampere stroom is wel wat weinig. De was en douchegelegenheid ziet er netjes uit en met muntjes is er een goede doorstroom bij de douche. Mooie omgeving, waarbij je toch het idee hebt dat je in het buitenland bent. Er zijn hele mooie tochten te doen in omgeveing, zowel op de fiets als met de auto. Maastricht is een prachtige stad waar je in één dag echt niet bent uitgekeken. Voor ons als echte Frankrijkgangers hebben wij hier toch een hele fijne relaxte vakantie gehad en dat hoofdzakelijk door deze mooie rustige camping.
Mening nr: 1880
Datum: 25-05-2009
Harry van de Weerd 
april - juni 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima camping, mooi gelegen aan het water en niet overdreven groot, dus gezellig. De camping is lekker rustig en heeft mooi brede plaatsen. De mensen bij de receptie en in de winkel zijn erg vriendelijk en willen je overal mee helpen en ook krijg je voldoende informatie mee. Het sanitair is netjes en word goed schoon gehouden. In de omgeving zijn mooie fiets en wandel routes en natuurlijk een fiets tochtje naar de mooiste stad van nederland Maastricht (20 min.) is prima te doen. Deze camping is een aanrader en wij komen er zeker nog eens terug.
Mening nr: 1634
Datum: 26-12-2008
C. Kappen 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Hele fijne camping, ruime plaatsen en lekker een eigen plek zonder dat je bij de buren naar binnen kijkt. Heerlijk open water waar je mag zwemmen en veel natuur om je heen. Veel bezienswaardigheden om een uitstapje te maken, even Maastricht in. Aardige mensen, je komt echt tot rust.
Mening nr: 1456
Datum: 19-08-2008
Miranda Pesschier 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prachtige camping. Zijn hier 2 jaar geleden ook geweest met de hond. Hebben nu een plek aan het water gehad. Erg mooi uitzicht. Vriendelijke beheerders. Goed geregeld qua sanitair. Rond 23.00 uur heerst er rust ! Camper, caravan, tent, alles staat hier. Ook ideaal voor trekkers. Visstrand, speelstrand voor de kinderen en een surfstrand. Hond is welkom mits aangelijnd en niet toegestaan bij het water. Voor ons is dit een "toppertje" !!! Altijd goed om een dagje Valkenburg te doen !!! Merchelroute is ook prachtig. Hier is de natuur erg mooi. Genieten dus !!
Mening nr: 1346
Datum: 26-07-2008
i. pathuis 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prachtige groene camping, grote plaatsen meeste omzoomd door groen op kleine velden. Prima sanitair en gelegenheid afwas zelfs met magnetron en kookplaatje. Veel informatie (routekaart) door de receptie en een prima camping om maastricht te bezoeken.
Mening nr: 1217
Datum: 12-06-2008
leni oskam 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Heerlijke camping a/d Maas met ruime plekken naar keuze met of zonder schaduw, schitterend toiletgebouw, vriendelijke mensen alleen blijf ik het ergerlijk vinden dat hier nog steeds met douchemuntjes gewerkt wordt, liever de prijs verhogen vind ik dat dan, maar goed dat is de keus van de eigenaars al blijf ik die muntjesterreur een plaag vinden ongeacht welke camping het ook is, maar ik zal er niet voor wegblijven