Sluiten

Camping De Chever in Epen

De Chever De Chever De Chever
Wasmachineaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping De Chever is omringd door bomen en heggen met vrij uitzicht op heuvels, bossen en omliggende weilanden. De minicamping is landelijk gelegen in het Geuldal aan de rand van het dorpje Epen midden in het Heuvelland. Op circa 1 km afstand van de Belgische grens. Het dorpje met zijn fraaie natuurschoon, zijn vakwerkhuisjes en sfeervolle boerenhofsteden ligt centraal in het vierkant Maastricht-Luik-Valkenburg-Aken.

laag - hoog
Camping De Chever
Kuttingerweg 2
6285NL - Epen
Provincie: Limburg
Telefoon: 043-4551385

GPS coördinaten: 50.7646 / 5.9158
(50.7646° 45' 52.6'' N    5° 54' 56.9'' O)
Aantal plaatsen: 15  / Toerplaatsen: 15
Open van: 15 maart   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Chever

Meningen over Camping De Chever

Mening nr: 4913
Datum: 29-10-2014
I.B. 
september - oktober 2014
(Echt)paar
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 8| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 7| Leiding van camping: 8| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 9|

Algemene beoordeling

Omgeving, natuur

drassig door regenval

In een regenachtige periode een week op deze camping verbleven. Vooraf gebeld of we op zondag konden arriveren. We mochten zelf een plekje zoeken en op maandag inschrijven. Meteen de eerste plek bovenaan gaf een mooi uitzicht en de langste kans op zon, erg belangrijk in het najaar. Helaas was de grond nat, de mover had er moeite mee. In de stal vonden we pallets om voor de deur te leggen, het weer zat niet alle dagen mee. De eigenaars zijn hartelijk. Het uitzicht is mooi, je kijkt over een flink dal uit. In de avond zijn al die lichtjes leuk. Wij hadden de pech dat de tweede dag de mais rondom van het land ging. Vanaf 06.00 uur was het druk met landbouwwerk- en voertuigen, en een veegwagentje dat alle modder ruimde. Niets uitslapen. De smalle polderweg bleek een vrij drukken doorsteek naar België. Die hoge plek was niet de meest rustige. In de avond ben je te voet slecht zichtbaar door alle bochten en hellingen. Veiligheidsvestjes zijn niet overbodig! Het sanitair was gloednieuw en erg mooi. De douches zijn ruim, het water lekker warm. Gelukkig geen muntjes! Afwas met lekker heet water. De douchekop hangt wat hoog. Er mag vaker gepoetst worden, zeker bij nat weer. De gebruikers van de camping mogen zelf ook de wc borstelen en na de afwas het putje legen. Met 8 plaatsen bezet vond ik het erg dat men dat voor elkaar niet op kon brengen. Halverwege de week liep de auto vast in de modder (hevige regenval). Er werd meteen een tractor ingezet om ons te helpen. Afrekenen was plezierig: de prijs viel alles mee.
Mening nr: 3484
Datum: 12-08-2011
M Bos 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn,na deze camping bij toeval in het voorjaar ontdekt te hebben,nu voor de tweede keer dit jaar voor een wat langere periode hier,en kunnen niets anders zeggen dan dat dit een van de mooiste campings qua ligging van zuid limburg is,uitzicht ,rust wandelen zijn de trefwoorden die in dit gebied van toepassing zijn,op de camping zelf ontbreekt niets voor de oudere onder ons,water stroom,toiletten,douche,wifi,en een keurig onderhouden grasmat.
Mening nr: 2312
Datum: 20-09-2009
menm 
®  
september - oktober 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn vanaf eind augustus tot half september op deze camping geweest. Het is een kleine, terrassencamping. De plaatsen zijn ruim. Vanaf de bovenste plaatsen heb je uitzicht over het dal en uitzicht op Epen. Het sanitair bestaat uit twee toiletten, twee douches met heerlijk warm water, twee wastafels en één afwas gelegenheid. Tevens is er een centrifuge aanwezig. Het sanitair wordt dagelijks schoongemaakt. Vanaf de camping kun je prima gaan wandelen. Langs de camping loopt de Kuttingerweg waarlangs regelmatig fietsers en wandelaars langs komen. Af en toe passeert er een auto. 's Avonds kun je rustig buiten zitten mits het weer het toelaat. Al met al hebben wij er een plezierige tijd gehad. De eigenaars zijn vriendelijke mensen en hebben altijd wel tijd voor een praatje. Verder zijn ze druk met de boerderij.