Sluiten

Camping Het Bovenste Bos in Epen

Camping Het Bovenste Bos in Epen Camping Het Bovenste Bos in Epen Camping Het Bovenste Bos in Epen
WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuur

Camping Het Bovenste Bos is landelijk gelegen in de prachtige Geulvallei van het pittoreske en rustige dorpje Epen midden in het Zuid-Limburgse heuvelland dat het predikaat 5 sterrenlandschap mag dragen. Vanaf de camping kunt u direct starten voor een stevige wandeling of een ontspannende fietstocht, die door holle wegen zullen voeren en waarbij men van de hellingbossen en schilderachtige vergezichten kan genieten. Door de mooie ligging van deze nostalische kampeerboomgaard in dit unieke gebied, omgeven door een glooiend landschap waarin weiland en akkervelden zich harmonisch met elkaar afwisselen bent u zeker van een geslaagd verblijf.

Camping Het Bovenste Bos
Terzieterweg 48
6285NE - Epen
Provincie: Limburg
Telefoon: 043-4551342

GPS coördinaten: 50.75758 / 5.90957
(50.75758° 45' 27.3'' N    5° 54' 34.5'' O)
Aantal plaatsen: 19  / Toerplaatsen: 17
Open van: 15 maart   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Het Bovenste Bos

Meningen over Camping Het Bovenste Bos

Mening nr: 2691
Datum: 03-07-2010
Teartse vd Zee 
®  
april - juni 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Uitstekend sanitair. Auto's moeten op parkeerplaats staan. Meeste plekken mooi uitzicht. Deel van de plekken liggen wel aan de nogal hinderlijk drukke weg die pal langs de camping loopt. Eigenaar ziet niet toe op kamprust na 10.30u. Luidruchtige bijeenkomst kon ongestoord tot na 12.00u doorgaan.
Mening nr: 1619
Datum: 07-12-2008
Fam. Boekesteijn 
®  
september - oktober 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Het Bovenste Bos is een leuke kleine gezellige camping. Plekken zijn ruim en met mooi uitzicht over de Limburgse heuvels. Het sanitiar is vergelijkbaar met een ***** camping. We hebben genoten en komen zeker terug.
Mening nr: 838
Datum: 24-08-2007
R. de Vries 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Het is een mooi gelegen camping in het buurtschap Terziet. De (doodlopende) weg is niet druk. De plaatsen op de camping zijn royaal, maar wel afhankelijk waar je staat. Aan de weg zijn de leukste plaatsen, in het middenterrein zit je iets ingesloten. Campingbaas Emiel is enthousiast maar was het grootste deel van onze vakantie zelf weg. Hij laat het beheer van de camping dan over aan een aantal seniore gasten die de zaken prima regelen. Tijdens ons verblijf hadden onze (dove?) buren helaas een tv in de voortent staan, waarvan wij verplicht moesten meegenieten. Het sanitair is schoon en nieuw. Bij de camping hoort ook een groepsaccommodatie voor jongeren en gehandicapte groepen. Daarvan heb je absoluut geen last. In de buurt liggen twee echte boeren campings (met koeien) zoals Klein Kullem en de landschapscamping Aveleijn. Ook die zijn leuk en goedkoper.