Sluiten

Camping De Haeghehorst in Ermelo

Camping De Haeghehorst in Ermelo Camping De Haeghehorst in Ermelo Camping De Haeghehorst in Ermelo
AquaparkWaterglijbaanOverdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadWaterspeeltuinWasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurCampingcard

Camping de Haeghehorst is een gezellige familiecamping in Ermelo midden op de Veluwe, waar de medewerkers u graag een warm welkom heten en persoonlijke service verlenen. Met het hele gezin op Camping De Haeghehorst in Ermelo. Naast de routes die ZE aanbieden kunt u ook gebruik maken van het Veluwse fietsroutenetwerk. Op de receptie zijn diverse fietskaarten knooppuntkaarten te koop. U heeft keuze uit ruim 50 fietsroutes variërend van 8 km tot 54 km en uit ruim 5 wandelroutes. De camping is bij alle routes start en finish. De fietsroutes zijn onder andere mogelijk gemaakt door de inzet van de Veluwse Wielervereniging (VWV). In de geadviseerde schoolvakanties organiseert een enthousiast recreatieteam een boeiend en gevarieerd recreatieprogramma voor jong en oud. Zo weet u wat u allemaal kunt verwachten op de camping. Denkt u aan de favoriete playbackoutfit van uw kind.

Camping De Haeghehorst
Fazantlaan 4
3852AM - Ermelo
Provincie: Gelderland
Telefoon: 0341-553185

GPS coördinaten: 52.31281 / 5.63033
(52.31281° 18' 46.1'' N    5° 37' 49.2'' O)
Aantal plaatsen: 302  / Toerplaatsen: 245
Open van: 01 januari   tot: 31 december

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Haeghehorst

Meningen over Camping De Haeghehorst

Mening nr: 3619
Datum: 09-11-2011
Miranda 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Leuke camping voor gezinnen met jonge kinderen. Lekker in het bos. Zwembad leuk, misschien wat klein voor de camping. Zou ook wat sneller schoongemaakt kunnen worden. Liggen nu regelmatig haren e.d. binnen op de vloer naast het bad. Ook zit er vaak teveel chloor in. Er zouden wat meer speeltoestellen geplaatst kunnen worden.Zeker op de op een hand kunnen tellende mooie dag in Nederland. Sanitair is hier en daar aan vervanging toe maar wel netjes, helaas maken de campinggasten er zelf vaak een rommel van en daar is niet tegen schoon te maken. De camping laat een behoorlijke steek vallen met de snackbar. Lange wachttijden, bestellingen die niet kloppen. Hier zouden ze veel meer van kunnen maken. Verde prijzen ze zichzelf uit de markt met de tarieven, waardoor de camping in de zomervakantie lang niet altijd vol is ook al geeft het reserveringssysteem van Ardoer aan van wel. Animatie is leuk, maar kan beter. Af en toe vernieuwen kan geen kwaad. De omgeving is leuk, zijn leuke uitstapjes te maken. Ondanks de puntjes van kritiek een camping waar het goed vertoeven is..
Mening nr: 2316
Datum: 22-09-2009
Jan Leupen 
®  
september - oktober 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn in de maand september geweest met een bosbessen arrangement. Het is een zeer nette camping mooie staanplaatsen en een mooi sanitair gebouw. De staanplaatsen zijn groot genoeg voor een caravan een tent en luifel, zeker als je de auto op een parkeerplaats zet Ook de omgeving is de moeite waard, je kan fietsen of wandelen in een bosrijke omgeving, bij de receptie zijn een aantal route,s gratis verkrijgbaar. Wij vinden deze camping zeker een aanrader om eens te bezoeken.
Mening nr: 234
Datum: 10-07-2006
van der Kroon 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Een zeer goede camping. De velden zijn verzorgd, de sanitairgebouwen zijn luxe, al moeten ze overuren draaien als de camping vol staat. Dan zijn er ook enige warm-water problemen tijdens de spitsuren. maar buiten de vakanties zijn er geen problemen. Het zwembad is niet supergroot, maar voldoet. De glijbaan is erg leuk. De kleedkamers zijn daarintegen klein en onhandig. De voorzieningen zijn goed en animatie is leuk. In de toekomst gaan ze uitbreiden en komt er ook een sanitairgebouw bij, heb ik me laten vertellen. Wij (4 pers, 2 kn, 4 en 1 jaar) hebben meerdere malen enorm genoten en zullen hier zeker weer terugkeren!