Sluiten

Camping De Paalberg in Ermelo

Camping De Paalberg in Ermelo Camping De Paalberg in Ermelo Camping De Paalberg in Ermelo
WaterglijbaanOverdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping De Paalberg is een schitterende camping in een fantastische omgeving. De camping is 30 ha. groot en ligt midden tussen bos en hei. Alle plaatsen zijn zeer ruim gelegen. Zodra u het terrein oploopt ontdekt u dat de "De Paalberg" beslist geen standaard camping is. Nergens ziet u hier rechte straatjes met caravans keurig op een rij. Vanaf "De Paalberg" kunt u eindeloos fietsen op schitterend aangelegde fietspaden. Er zijn diverse fietsroutes beschikbaar welke via de mooiste plekjes dwars over de Veluwe of via het platteland van Ermelo en Putten voert. Ook kunt u via de pont bij strand Horst het Veluwemeer oversteken naar het "nieuwe land". Vooral met mooi weer is het een belevenis om over de dijk langs het water naar Harderwijk te rijden.

Camping De Paalberg
Drieerweg 125
3852MA - Ermelo
Provincie: Gelderland
Telefoon: 0341-552373

GPS coördinaten: 52.2884 / 5.66036
(52.2884° 17' 18.2'' N    5° 39' 37.3'' O)
Aantal plaatsen: 570  / Toerplaatsen: 186
Open van: 01 januari   tot: 31 december

Kaart en Route
website van de camping Instagram
Geef uw mening over camping De Paalberg

Meningen over Camping De Paalberg

Mening nr: 1480
Datum: 28-08-2008
elswout 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Midden augustus 2008 een weekend doorgebracht op camping de Paalberg en ik moet zeggen, erg leuk! Tuinkaboutergehalte valt reuze mee. Leuke, veel privacy biedende, ruime plaatsen. Mooi buitenbad en een beetje klein, maar wel goed binnenbad met flinke, spannende glijbaan. Supermarkt(je) die niet heel erg duur is en lekkere broodjes verkoopt. Heel goed sanitair, nee, geen muntjes. Vriendelijk personeel. Prima uitloopmogelijkheden.
Mening nr: 211
Datum: 19-06-2006
m. van beusekom 
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Hele fijne camping, hebben er vorige zomer 3 weken gestaan, toiletgebouwen worden prima schoongehouden. Nu voorjaar 2006 hebben wij een voorseizoen achter de rug, is ons ook prima bevallen. Alles zeer schoon en opgeruimd. Het voordeel vinden wij dat je zo de heide en de bossen in kunt lopen. En autovrij!
Mening nr: 94
Datum: 21-05-2006
Peter 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

De paalberg is een mooie bos camping met afgebakende bosplekken en plekken op gras veldjes. De camping wordt druk bezocht door "vaste" jaar of seizoen bewoners. Mijn zoons ( 14 en 17 )hebben ondanks dat snel kontakt gelegd met andere kinderen waaronder vaste bewoners. De plekken zijn variërend van grote en zijn van iets krap bemeten tot ruim en zeer ruim. Het sanitair is voldoende aanwezig, de gebouwen zijn in zeer goede staat en worden goed schoongehouden. Sinds april 2006 is er een overdekt zwembad naast het openlucht bad. Het animatie team verzorgt voor alle leeftijds groepen diverse activiteiten. In/op het aangrenzende bos en heide gebied is het goed wandelen ook kan je in de omgeving heerlijk fietsen. Eerlijkheidshalve moet ik vermelden dat wij al meerdere voorseizoen weekjes op deze camping hebben vertoefd en op het binnen zwembad na dan elke keer weer deze meningen hebben.