Sluiten

Camping Waalstrand in Gendt

Waalstrand Waalstrand Waalstrand
BuitenzwembadStrand (zee/meer/rivier)VaatwasserWasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Waalstrand is een verzorgde terrascamping met een prachtig uitzicht op de rivier de Waal. De toeristische plaatsen, direct aan de waterkant bieden u een eerste klas uitzicht op de talloze schepen en boten die hier voorbij varen. Een panorama om van te genieten in of buiten uw caravan of terwijl u een hengel uitlegt. De camping is 4 ha. groot en ligt midden in de Gelderse Poort, een uitgestrekte rivierdelta waar de natuur sinds enkele jaren ongestoord haar gang mag gaan. U kunt vrij wandelen en fietsen in de uiterwaarden, waar Galloway runderen en Konik paarden grazen, waar bevers hun burchten bouwen en waar planten en vogels terugkeren, die tot voor kort uit ons land waren verdwenen.

laag - hoog
Camping Waalstrand
Waaldijk 23a
6691MB - Gendt
Provincie: Gelderland
Telefoon: 0481-421604

GPS coördinaten: 51.8757 / 5.9879
(51.8757° 52' 32.5'' N    5° 59' 16.4'' O)
Aantal plaatsen: 150  / Toerplaatsen: 94
Open van: 01 april   tot: 30 september

Kaart en Route
website van de camping Instagram
Geef uw mening over camping Waalstrand

Meningen over Camping Waalstrand

Mening nr: 3934
Datum: 12-06-2012
fam. van Klinken 
®  
april - juni 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Een schitterende unieke camping, prachtig gelegen direct aan de Waal. Met een plaats aan de waterkant ben je verzekerd van een prachtig en wisselend uitzicht op de rivier, de Ooipolder en de scheepvaart. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars. Het sanitair gebouw is werkelijk super goed en schoon. We zijn er nu voor het 21 ste jaar geweest en het verveelt nooit, je komt er heerlijk tot rust terwijl er altijd iets te zien is. Met kleine kinderen is het erg oppassen met het water. Het rivieren gebied is erg mooi en wisselend. Het is ook zeker de moeite waard om bij zeer hoge waterstand van de rivier er eens te gaan kijken, je wordt dan heel stil en klein als je die overweldigende watermassa ziet.
Mening nr: 2916
Datum: 30-08-2010
Geldof - Florusse  
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Prima camping , komt wat druk en rommelig over door de auto's die op de plaats moeten staan ( er is geen parkeerplaats te realiseren ter plekke ), maar het mooie uitzicht op de Waal en achterland maken dit zeker goed. Zeer vriendelijk camping-echtpaar die het jong en oud goed naar de zin maken met een praatje en een gulle lach ! Prima en ruim sanitair , wat keurig schoon wordt gehouden. Vele fietsroutes in de omgeving en leuke plaatsjes/steden om een regenachtig dagje door te brengen. Plaatsen direct aan het water zijn geliefd, reserveren is dan aan te bevelen. Prima camping voor vissers !!!
Mening nr: 403
Datum: 06-10-2006
frederix 
®  
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Om een indruk te geven van Waalstrand, mooie ruime plaatsen ook voor grotere caravans prachtig. Wat erg belangrijk is heel erg proper sanitairgebouw erg modern uitgerust wat toch wel belangrijk is voor een leuke vakantie. Natuurgebied de Lingewaard ligt voor je voeten en als je geen zin hebt iets te ondernemen lekker lui in de stoel liggen en naar de scheepvaart kijken. Een visje vangen is een moet in 2002 kwamen we eens lullig binnenrijden van als het niet bevalt sinsdien gaan we al 4 jaar iedere zomer er naar toe en het is iedere keer een geslaagde vakantie toch aanbeveling waard. Veel plezier met lezen groetjes leo.