Sluiten

Camping Tuinderij Welgelegen in Graft - De Rijp

Camping Tuinderij Welgelegen in Graft - De Rijp Camping Tuinderij Welgelegen in Graft - De Rijp Camping Tuinderij Welgelegen in Graft - De Rijp
WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuur

Camping Tuinderij Welgelegen is rustig gelegen in het natuurgebied de "Eilandspolder" ,grenzend aan Graft, gemeente Graft-De Rijp. De camping ligt in het mooiste deel van het "Land van Leeghwater", onderdeel van Laag Holland, in Noord Holland, namelijk de "Eilandspolder". In Noord Holland in het "Land van Leeghwater" wat een onderdeel is van Laag Holland, vindt u tussen de oude droogmakerijen, Schermer en Beemster, het Schermereiland, een voormalig meer dan 1000 jaar oud eiland. De naam Schermereiland wordt niet meer gebruikt, al decennia lang is het de "Eilandspolder".

Camping Tuinderij Welgelegen
Raadhuisstraat 24a
1484EN - Graft - De Rijp
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 0299-673032

GPS coördinaten: 52.56289 / 4.83295
(52.56289° 33' 46.4'' N    4° 49' 58.6'' O)
Aantal plaatsen: 106  / Toerplaatsen: 29
Open van: 01 april   tot: 01 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Tuinderij Welgelegen

Meningen over Camping Tuinderij Welgelegen

Mening nr: 2921
Datum: 31-08-2010
Zomergenieter 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mooie camping in de prachtige eilandspolder van Noord Holland. De camping is ruim opgezet met veel groen en bloemen. Op ieder veldje eigen watertappunten, wat wij erg prettig vonden. Sanitair is basic, maar zeer schoon. Het sanitair gebouw staat ook zeer centraal en is dus voor niemand ver weg. Campingbeheerster is zeer vriendelijk en helpt graag. Op de woensdagen kan je met haar echtgenoot mee met een rondvaart op een fluisterboot door de eilandspolder. Daarna leidt hij je graag rond in zijn biologische tuinderij. Voor kinderen is er genoeg speelruimte: speeltuintje en groen om lekker te ravotten. Camping is in de dorpskern van Graft, maar toch lekker rustig gelegen. De dichtsbijzijnde super zit in De Rijp, het dorp dat vastgegroeid is aan Graft. Niet ver. Maar groenten kan je ook vers op de camping kopen van de tuinderij. Een aanrader! Geen negatieve punten verder.