Sluiten

Camping Strandcamping Groede in Groede

Camping Strandcamping Groede in Groede Camping Strandcamping Groede in Groede Camping Strandcamping Groede in Groede
Strand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Strandcamping Groede ligt in het meest Bourgondische gedeelte van Zeeland, direct aan het schone West-Zeeuws-Vlaamse strand. De ligging van deze familiecamping is werkelijk uniek, direct aan zee en strand en ook nog eens omgeven door natuur. Vlaanderen als directe buur, Frankrijk en ook Engeland zijn hier voor een uitstapje bereikbaar. De vele wandel- en fietspaden geven u de gelegenheid de prachtige combinatie van zee, natuur en polderlandschap te ontdekken. Dus ook als het eens geen stranddag is, hoeft u zich geen moment te vervelen. Strandcamping Groede is hét uitgangspunt voor een kort of lang verblijf aan zee. Uw huisdier mag natuurlijk mee op vakantie.

Camping Strandcamping Groede
Zeeweg 1
4503PA - Groede
Provincie: Zeeland
Telefoon: 0117-371384

GPS coördinaten: 51.3963 / 3.4877
(51.3963° 23' 46.7'' N    3° 29' 15.7'' O)
Aantal plaatsen: 1032  / Toerplaatsen: 706
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping Instagram
Geef uw mening over camping Strandcamping Groede

Meningen over Camping Strandcamping Groede

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
10
9
Hoogste
10
9
Gemiddeld
10.0
9.0
* over de jaren 2019 en later.
Mening nr: 5538
Datum: 20-12-2020
Vergauwen Anita 
juli - augustus 2020
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 9| Ontvangst: 10| Faciliteiten: 9| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 9| Leiding van camping: 9| Animatie/Activiteiten: 9| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 9|

Algemene beoordeling

De camping ligt bij de zee ,heel mooie wandel en fietspaden .heel veel te doen voor kinderen .

Er zijn soms te veel honden .In hoogseizoen ook prijzige camping .

Een heel mooie wel grote camping maar heel goed aangelegd zodat je geen massa gevoel hebt. al gaan we liefst even buiten het hoogseizoen. het sanitair is heel netjes. Er is een spar supermarkt ,restaurant ,frituur, wasserette en fietsen verhuur. De mensen aan de receptie zijn heel vriendelijk en behulpzaam . De ligging van deze camping is supper vlak bij het strand en de zee . Aan eet en drankgelegenheden geen gebrek dank zij de vele strandpaveljoenen .
Mening nr: 600
Datum: 10-05-2007
Irene 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Behoorlijk grote camping. Hartelijke ontvangst. We kregen wat veldjes toegewezen waar we een plaatsje uit konden zoeken. Meeste veldjes zijn rechttoe-rechtaan, maar gelukkig troffen wij een gezellig klein rond veldje, direct nabij het strand. Dit was aangeraden ivm de hond die je vanzelfsprekend buiten het terrein uit moet laten. Het sanitair was gloednieuw en erg mooi! Gelukkig geen gedoe met muntjes voor douchen en warm water. Liever betalen we iets meer. Voor de hond was er een prachtige hondendouche, met een aangename watertemperatuur. Heel fijn als je van het strand afkomt, dat pal aan de camping gelegen is. Leuke voorzieningen voor de jeugd (volleybalveld, pingpongtafels etc.) en in drukkere periodes een animatieprogramma dat nu stil lag. Stacaravans staan op een apart terrein. Het terrein werd goed onderhouden. Vanuit de camping zit je zo in Sluis, Brugge of Gent, erg leuke steden. Het supermarktje in het dorp was heel leuk om te bezoeken, hier hoef je geen muntje bij je te hebben voor een karretje en is een praatje inbegrepen. Al met al een prima camping voor een nette prijs. Een adres om gerust nog eens te komen buiten de vakantiedrukte om.