Sluiten

Camping Stroaterhof in Haler

Camping Stroaterhof in Haler Camping Stroaterhof in Haler Camping Stroaterhof in Haler
Verwarmd zwembadWasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaanSVR camping

Camping Stroaterhof heeft een lange gastvrije traditieligt en ligt vlakbij de Maas, boeiende steden en natuurgebieden. Een geliefd en rustig plekje voor iedereen die met volle teugen wil genieten van het bourgondische leven. De camping is een originele Limburgse hoeve en ligt te midden van een afwisselend landschap van prachtige bossen, akkers, weiden, beekdalen, houtwallen en vele pitoreske dorpen met vriendelijke mensen. Straoterhof is een ideale camping voor gezinnen met jonge kinderen en senioren. Er zijn ruime en goed onderhouden plaatsen op groene grasvelden, sommige half beschut onder de bomen.

Camping Stroaterhof
Hostertstraat 5
6012RL - Haler
Provincie: Limburg
Telefoon: 0495-551527
06-53155016

GPS coördinaten: 51.1923 / 5.7889
(51.1923° 11' 32.3'' N    5° 47' 20.0'' O)
Aantal plaatsen: 67  / Toerplaatsen: 67
Open van: 25 maart   tot: 02 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Stroaterhof

Meningen over Camping Stroaterhof

Mening nr: 3748
Datum: 04-03-2012
veenink 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

ruime plekken staat van sanitair is super(ik ben daar heel kieskeurig in) de eigenaren zijn erg vriendelijk huiselijk zelfs(snap ik van sommige reacties niet) de camping heeft zelfs een zwembad en heel veel speeltoestellen en skelters veel vaste gasten dat wel en kliekjesvorm maakt mij niet uit, ik kijk gewoon naar mijn eigen gezin en juist die vaste gasten die organiseren heel veel voor de kinderen .gaan juist aankomend seizoen hier weer naar toe gewoon omdat de kinderen zich uitermate super vermaken en dan hebben wij als ouders ook een supervakantie!
Mening nr: 3472
Datum: 08-08-2011
meulen 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Het is een leuke Camping met 2 springkussens en een schuur waar heel veel gratis spellen zijn, dat er Polen luidruchtig zijn hebben wij niks van gemerkt. het zwembad is ook heel schoon en goed. En 's avonds is het om 11 uur helemaal stil op de camping. De wc' s worden goed bijgehouden ze zijn dus schoon. De camping eigenaren waren erg aardig en dat ze stug zijn hebben we niks van gemerkt.
Mening nr: 3391
Datum: 12-07-2011
Uit naam van G. Leijs 
®  
april - juni 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Zeer goede camping goede santitaire voorzieningen mooi buiten zwembad [welke minicamping heeft nu zoiets] Ruime plaatsen. Kampeerders komen uit alle windhoeken van Nederland. Aardige campingeigenaar die open staat voor opmerkingen en klachten van kampeerders.
Mening nr: 3270
Datum: 05-06-2011
Anink 
april - juni 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We hadden iets anders verwacht van een minicamping. Geen lallende Limburgers in een opgetuigde caravan (met schotelantenne en breedbeeldtv) tot half drie 's nachts, of urenlang spelende volwassenen met op afstand bestuurbare autootjes. En dan de luidruchtige Polen die elke ochtend naast ons plaatsje verzamelden om asperges te gaan steken. Erg jammer.
Mening nr: 3096
Datum: 02-02-2011
van de weer 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Het is een mooie camping met mooie vrije ruimte op de plekken. Grote velden. Het is inderdaad zo dat er een aantal vaste staanplaatsen zijn. Maar deze groep organiseert heel vaak voor alle kinderen van de camping allerlei leuke dingen zoals een speurtocht, spokentocht en knutselmiddagen. Daardoor is het juist voor andere (zoals de mijne) kinderen een hele leuke camping. Voor de kinderen zijn er veel speeltoestellen, een grote schuur waar gespeeld en geknutseld kan worden en waar (gratis) computerspelletjes staan. Ook is er een klein maar prima zwembad aanwezig. Gratis skelters etc. Ook kun je 's avonds een broodje afbakken in de buiten open haard. Als achterhoekers voelden we ons prima thuis op de camping. De kinderen wilden eigenlijk niets eens de camping af. De eigenaar was bij ons helemaal niet stug en deelde zelfs een keer ijsjes uit na een activiteit van de kinderen. Kortom voor ons (gelukkig) dus een hele ander ervaring. De babyroom is geweldig. Sanitair voor invaliden waardoor zelfs mijn vader een keer een paar dagen kon komen.
Mening nr: 2813
Datum: 07-08-2010
Mariska Daniels 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een leuke camping met veel kinderspeelgoed zoals schommels, een springkussen en een schuur met computerspellen. Op elk veldje is een speeltoestel aanwezig. Helaas veel vaste gasten die samen een groep vormen en waarvan de kinderen zich erg thuis voelen. Dit is jammer voor de andere kinderen want het spel wordt door hen bepaald. Ook lopen de kinderen s'avonds tot laat (11 uur/half twaalf) over de camping te rennen en te vliegen en hebben ze vrij veel lawaai. Wij vonden het een camping echt voor Limburgers, ook onze ervaring met de eigenaar is helaas niet zo positief. Een beetje stug allemaal. Helaas waren ook de douches niet in orde, van warm, naar koud, naar heet en weer terug. Wel is er een mooie babyroom!