Sluiten

Camping De Cinquant in Haps

Camping De Cinquant in Haps Camping De Cinquant in Haps Camping De Cinquant in Haps
accommodatie verhuurSVR camping

Camping De Cinquant ligt op een heerlijk rustig plekje in de boomgaard. Tussen het hoogstamfruit, in de luwte van een hoge houtwal. Verscholen achter de Vlaamse schuur. Met uitzicht over de landerijen, de omliggende boerderijen en dorpen aan de horizon. Direct naast de boomgaard staan de stallen waarin de sanitaire voorzieningen zijn ondergebracht. Er zijn hier wastafels, douches, toiletten en een voorziening om kinderen te verschonen.

Camping De Cinquant
Cinquant 4
5443NN - Haps
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 06-45927359

GPS coördinaten: 51.69717 / 5.84723
(51.69717° 41' 49.8'' N    5° 50' 50.0'' O)
Aantal plaatsen: 11  / Toerplaatsen: 10
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Cinquant

Meningen over Camping De Cinquant

Mening nr: 5301
Datum: 01-09-2017
Aad van der Meer 
juli - augustus 2017
(Echt)paar

Algemene beoordeling

Mooie rustige camping , met prima voorzieningen

mooie rustige omgeving , met goede voorziening invalide toilet mooie natuur vriendelijke winkel een aanrader voor rust en mooie dieren bedankt voor weer een heel fijne vakantie, Aad
Mening nr: 631
Datum: 29-05-2007
Janssen 
april - juni 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Zeer leuke kleine camping. Zeker een aanrader. M.n. voor jonge kinderen is het leuk vertoeven op deze biologische varkensfokkerij/camping. Je staat in de boomgaard. Veel kleine biggetjes, geiten, koeien, kippen en een paard. Ook kunnen de kinderen spelen in de hooiberg (ook met regen). Verder zijn er wat speeltoestellen en de houd de boer een rondleiding rond het landgoed met o.a. 2 dassenburchten. De WC's en de plek om af te wassen zou wat beter kunnen, maar ja, je staat niet op een luxe camping. Wel even een tip voor mensen met een caravan, rij niet te ver door op de weg naar de boerderij toe, anders moet je achteruit rijden op het smalle weggetje, want de inrit naar de camping is direct na de varkensstallen en de boerderij ligt iets verder. Draaien bij de boerderij is erg lastig, beter is het dan om hem af te koppelen. Ik spreek uit ervaring. Wij gaan hier zeker nog eens naar terug.