Sluiten

Camping Poelzicht in Heeg

Camping Poelzicht in Heeg Camping Poelzicht in Heeg Camping Poelzicht in Heeg
Strand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaan

Camping Poelzicht is uniek gelegen aan de poelen en grenst aan het natuurgebied “De Pinepolder”. Er is een zwemplaats met zwemsteiger en er zijn volop vissersplaatsjes verscholen in het riet. Deze camping is ideaal voor watersporters, vissers, vogelaars en natuurliefhebbers. Poelzicht biedt gelegenheid voor verhuur van motorboten, en Canadese kano’s.

Camping Poelzicht
Lytshuzen 6
8621XG - Heeg
Provincie: Friesland
Telefoon: 0515-442685

GPS coördinaten: 52.98224 / 5.59032
(52.98224° 58' 56.1'' N    5° 35' 25.2'' O)
Aantal plaatsen: 40  / Toerplaatsen: 40
Open van: 01 april   tot: 30 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Poelzicht

Meningen over Camping Poelzicht

Mening nr: 2834
Datum: 11-08-2010
ello 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

het is een leuke camping met een aardige boerenfamilie. we hebben ons erg geamuseerd op de camping, en hadden veel privacy, leuk aan het water, en er komt elke dag een bakker op de camping met verse broodjes. kortom het was een erg leuke vakantie.
Mening nr: 2823
Datum: 09-08-2010
Hans Jonkhof 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

De camping is mooi gelegen, aan 't water en verdeeld in meerdere veldjes d.m.v. wilgenbosjes. Daardoor sta je er rustig en heb je als kampeerder veel privacy. Er zijn meerdere mooie plekjes om te vissen en er is een stijger voor bootjes. De boer en zijn familie zijn zeer gastvrij. De deur van de keuken staat altijd open voor als je iets nodig hebt. Ook ben je dag en nacht welkom om de stal met koeien in de lopen. Tijdens ons verblijf zijn drie kalfjes geboren, erg leuk om mee te maken! Leuke moderniteit is de melkrobot, de koeien kunnen daar de hele dag door binnenlopen om volledig automatisch gemolken te worden. Ook die ruimte is dag en nacht toegankelijk Het sanitair is sober maar schoon en de douches geven een goede straal. Leuk aan de camping vond ik de (gast)vrijheid die je er geniet. Het hele bedrijf is vrij toegankelijk en je kunt gaan en staan waar je wilt. Ook is het een erg rustige camping, auto's mogen (met uitzondering van de aankomst- en vertrekdag) niet op. Ik ben er met mijn zoon dit jaar voor 't eerst geweest en ben als ik Friesland weer eens aan doe zeker van terug te komen !