Sluiten

Camping In den Hof in Heerlen

In den Hof In den Hof In den Hof
accommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping In den Hof ligt op een ideale locatie: afgelegen, in een natuurlijke rustige omgeving en toch op maar 750 meter van het gezellige stadscentrum van Heerlen. Op deze stadscamping in Heerlen vind je plaatsen voor campers, caravans, (bungalow)tenten. Het sanitair is uitstekend. Kortom: De perfecte stadscamping gelegen op loopafstand van Heerlen centrum.

De Pinkpop camping bij In den Hof wordt al jaren druk bezocht tijdens het Pinkpop-festival. Na de Pinkpop camping in Landgraaf is In den Hof the place to be tijdens het jaarlijkse Popfestival in Landgraaf. Of je nu komt met jouw camper, caravan of tent.. Ze verwelkomen je graag op deze Pinkpop Camping. Voor caravans en campers hebben ze een apart terrein met een geheel vernieuwde sanitair voorziening. Het terrein voor tenten biedt natuurlijk ook perfecte sanitaire voorzieningen gelegen direct aan het terrein. Belangrijk is wel dat je tijdig dient te reserveren, want vol = vol. 

Onze motorcamping is de plek waar de motorrijder zich direct thuis voelt op een apart terrein.
Al meer dan 20 jaar weten motorrijders uit de Benelux deze  motorcamping te vinden. Motorcamping In den Hof doet er alles aan om het motorrijders naar hun zin te maken. Zij hebben een apart kampeerterrein voor uitsluitend motorrijders. Auto’s en caravans zijn hier niet toegestaan.
laag - hoog
Camping In den Hof
Musschenbroek 27
6414AB - Heerlen
Provincie: Limburg
Telefoon: 045 - 570 82 34

GPS coördinaten: 50.905 / 5.9737
(50.905° 54' 18.0'' N    5° 58' 25.3'' O)
Aantal plaatsen: 50  / Toerplaatsen: 50
Open van: 01 januari   tot: 31 december

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping In den Hof

Meningen over Camping In den Hof

Mening nr: 789
Datum: 09-08-2007
Motor Fan 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mooie rustige camping waar je echte motor vrienden kan treffen. Mr Harly