Sluiten

Camping Distelloo in Helvoirt

Camping Distelloo in Helvoirt Camping Distelloo in Helvoirt Camping Distelloo in Helvoirt
KleuterzwembadWasmachineWasdrogeraccommodatie verhuur

Camping Distelloo ligt bij een 5000 hectare groot bos- en duingebied, ontstaan in de jongste ijstijd. Uitgestrekte zandverstuivingen, doorsneden door fiets- en ruiterpaden en omsloten door dennenbossen. Dat is het gebied van de Loonse en Drunense Duinen, inmiddels een Nationaal Park. Een rustoord voor wandelaars, een sprookje voor fietsers. Afwisselende Brabantse landschappen en een verscheidenheid aan boerderijen met aan de einder de torenspitsen van kleine dorpen. Romantiek en natuur, van de "IJzeren Man" tot aan Loon op Zand, langs het schilderachtige Giersbergen.

Camping Distelloo
Margrietweg 1
5268LW - Helvoirt
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 0411-642154
06-52633607

GPS coördinaten: 51.664 / 5.1897
(51.664° 39' 50.4'' N    5° 11' 22.9'' O)
Aantal plaatsen: 248  / Toerplaatsen: 49
Open van: 01 april   tot: 01 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Distelloo

Meningen over Camping Distelloo

Mening nr: 4545
Datum: 13-08-2013
Fred 
juli - augustus 2013
Alleen
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 6| Ontvangst: 7| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 6| Leiding van camping: 8| Animatie/Activiteiten: 5| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 10|

Algemene beoordeling

Camping die ongedwongen is.

geen.

De camping heeft voor elk wat wil. Tennisbaan, bos en hei om de hoek, rust, verrassing. Er zijn een stuk of 30 campingplaatsen en enkele honderden vast caravanplaatsen. Alles verscholen in het bos en met open plekken. Sanitair is niet het modernste maar voorzien van nieuwe mengkranen, met eindeloos douchen voor een euro. Dat is tevens het enige dat veel geld kost. Overnachting, winkel en bar zijn vriendenprijsjes waar AH een voorbeeld aan kan nemen. Elke ochtend verse broodjes. En eekhoorntjes en konijntjes bij het ontbijt. Een camping van verassingen.Is vooral ook geschikt voor ouder(s) met kinderen van 4-12 jaar, maar anderen kunnen zich ook thuis voelen. Gezellige camping 'kantine'.
Mening nr: 3221
Datum: 10-05-2011
Julie 
®  
april - juni 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Redelijke camping voor wat betreft de plaatsen: mooi in het bos, zowel zon als schaduw. Sanitair echter sterk verouderd, dit is echt aan modernisering toe. Bij aankomst alleen even je naam invullen en je krijgt een plattegrond mee. Verder wordt er niks verteld. Sta je 's avonds in het douchehokje, blijk je hier muntjes voor nodig te hebben. En niet de goedkoopste: 1 euro voor 8 min.! En als dit nu een stevige straal was, nee een pisstraaltje waar je amper mee kunt douchen. We gingen maar met zijn 2-en tegelijk vanwege deze hoge prijs, maar dat was eigenlijk niet te doen. En als je de pech had dat iemand tegelijkertijd doucht is het helemaal niks. Ook aan de wastafels lauw water. Afwaspunt: 2 bakken met 1 mengkraan! Dus sta je daar ieder in een afzonderlijke bak, steeds weer die kraan heen en weer te draaien boven je bak. Dus voor je zulke prijzen vraagt voor warm water, zou ik eerst de boel flink opknappen. Speeltoestellen op de camping ook verouderd. Een soort van zwembad: enkelhoog water waar in gespeeld (en uitgegleden!) kan worden. Ook de bediening in de winkel (echtpaar beide stevig rokend!) vond ik niet fris. 's Morgens kom je vers brood halen, staat hij daar met zijn sigaar erboven. De as viel nog net niet in het broodzakje! Geen camping om naar terug te komen als het in deze staat blijft.
Mening nr: 3062
Datum: 02-01-2011
m v kolck 
®  
april - juni 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

als je van rust houd moet je op Distelloo wezen als de mensen zich aan de regels houden