Sluiten

Camping Twekkelo in Hengelo (Overijssel)

Camping Twekkelo in Hengelo (Overijssel) Camping Twekkelo in Hengelo (Overijssel) Camping Twekkelo in Hengelo (Overijssel)
Wasmachineaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Minicamping Twekkelo in Hengelo (Overijssel) is een kleine plattelands-camping, gelegen tussen Hengelo en Enschede. Er zijn wandelroutes door het mooie Twekkelo, u loopt dan door de weiden en over zelf aangelegde bruggetjes. Deze routes worden ook wel Stiewelpaden genoemd. Rust vindt u tijdens een wandeling naar het Twekkeler kerkje, landgoed Het Stroot of lopend over de essen waarop de boortorentjes aangeven dat hier zout gewonnen wordt. Langs de camping loopt ook een fiets-knooppunten route.

Woha-li (betekent adelaar in het Cherokee) is neer gestreken op Mini Camping Twekkelo. Er staan vier seton tipi's op een afgezonderd veld. Elke tipi verhuren ze compleet ingericht met in het midden een vuurplaats. Daar omheen staan er voor maximaal 8 personen, matrassen of logeerbedden.

Camping Twekkelo
Twekkelerweg 347a
7554SC - Hengelo (Overijssel)
Provincie: Overijssel
Telefoon: 06-51019631
06-10522900

GPS coördinaten: 52.2365 / 6.81041
(52.2365° 14' 11.4'' N    6° 48' 37.5'' O)
Aantal plaatsen: 25  / Toerplaatsen: 21
Open van: 18 maart   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping Instagram
Geef uw mening over camping Twekkelo

Meningen over Camping Twekkelo

Mening nr: 3490
Datum: 13-08-2011
Mw.R.Neuteboom 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ik wil even laten weten, dat de eerste reactie belachelijk is. Men heeft waarschijnlijk een 4 sterren camping verwacht. Het is een kleine eenvoudige camping en het ligt in een prachtige fietsomgeving. Twente is heel mooi op de fiets.Het sanitair is eenvoudig, maar goed.Je krijgt alle informatie die je wenst over de streek. Voor mensen met kleine kinderen ook leuk, want je kunt een middagje naar de Waarbeek, wat iets verderop ligt. Ik heb hier 10 dagen met véél plezier gekampeerd en zou het iedereen die van rust en natuur houdt van harte aanbevelen.
Mening nr: 3317
Datum: 16-06-2011
jonker 
april - juni 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

wat een onzin vertelt deze man we hebben een heel fijne week gehad en ook onze medekampeerders waren erg tevreden sanitair is nisschien wat gedateerd, maar schoon. we werden door de eigenaren prettig ontvangen en er is voor iedereen een map met informatie en fietsroutes. ook voor kinderen is er genoeg te doen
Mening nr: 2098
Datum: 27-07-2009
Ton Weijde 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Een bar slechte camping, vies niet onderhouden en niet meer van deze tijd.. goor oud en slecht en onveilig sanitair. Vreselijke smerige situatie rond ledigen chemisch toilet. uit de oertijd, gat in de grond tussen de bosjes.... Losse elektriciteitskabels over het tegelpad naar het zgn sanitairgebouw. te veel om op te noemen. uitpuilende afvalbak in damestoilet vol met maandverband en tampons. Slecht één afwasmogelijkheid voor voor de vaat, en geheel uit de tijd en echt niet schoon. Deze camping hoort gewoon te sluiten.