Sluiten

Camping Hoeve Springendal in Hezingen

Hoeve Springendal Hoeve Springendal Hoeve Springendal
WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Hoeve Springendal ligt in het prachtige Twentse landschap midden in natuurgebied het Springendal op steenworp afstand van de Duitse grens. De camping ligt op 4,5 km van het schilderachtige plaatsje Ootmarsum in Overijssel. Hoeve Springendal is geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Het is bij uitstek een geweldige locatie om te wandelen, fietsen en paardrijden. Vanaf het erf kunt u direct beginnen met de vele routes die daar beginnen. Verder ligt de Hoeve aan het wandel en fietsnetwerk. U kunt direct fietsend, wandelend en rijdend op uw paard kennismaken met de schoonheid en de rust van het Twentse landschap.

laag - hoog
Camping Hoeve Springendal
Brunninkhuisweg 3
7662PH - Hezingen
Provincie: Overijssel
Telefoon: 0541-291530

GPS coördinaten: 52.44128 / 6.89437
(52.44128° 26' 28.6'' N    6° 53' 39.7'' O)
Aantal plaatsen: 71  / Toerplaatsen: 58
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Hoeve Springendal

Meningen over Camping Hoeve Springendal

Mening nr: 4633
Datum: 21-10-2013
Jan 
®  
september - oktober 2013
(Echt)paar
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10| Hygiëne sanitair: 10| Ontvangst: 10| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 10| Leiding van camping: 9| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 10|

Algemene beoordeling

Gemoedelijk sfeer.

Geen.

In een weekend in oktober op deze camping verbleven.De mooiste plekken liggen aan de rand van de camping met een prachtig uitzicht op de weilanden en bossen. De overige "hofjes" liggen er eveneens prachtig bij maar daar is geen vrij zicht. De eigenaren/beheerders stralen rust en gemoedelijkheid uit. Onvoorziene omstandigheden worden in overleg opgelost. Tijdens ons verblijf vielen de meeste kampeerders onder de categorie "grijze golf". Door de oorspronkelijke bevolking wordt iedereen bij het tegenkomen begroet en dat gebeurt op de camping ook. Twentse gastvrijheid. Ook de (camping)gasten hebben de intentie het elkaar naar de zin te maken. Op de camping genoten van de rust. De plekken, het bijbehorende park en het erf zien er zeer verzorgd uit. Het sanitair ziet er eveneens stralend uit. Zodra je bij slecht weer daar binnen stapt, voel je je bijna schuldig omdat je de vloer vuil maakt. We hebben genoten van ons verblijf. Kortom, weerkom'n!
Mening nr: 2958
Datum: 10-09-2010
Jenneke Kok 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

We zijn afgelopen zomer op de camping geweest. Voor het eerst met de tent. Het is ons erg goed bevallen, we werden gastvrij ontvangen en de campingplekken waren erg mooi. Het sanitair was super schoon en van alle luxe voorzien. Een aanrader voor iedereen die van wandelen, fietrsen en rust houd.