Sluiten

Camping Beekse Bergen in Hilvarenbeek

Camping Beekse Bergen in Hilvarenbeek Camping Beekse Bergen in Hilvarenbeek Camping Beekse Bergen in Hilvarenbeek
WaterglijbaanVerwarmd zwembadKleuterzwembadStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Beekse Bergen waar Brabantse gezelligheid en Afrikaans avontuur elkaar vinden. Op loopafstand van het safaripark met 1.250 wilde dieren(!) en ongekende water- en speelpret in Speelland Beekse Bergen, vindt u kampeerplaatsen, Chalets, blokhutten en Jungalows met een beestachtig leuke print. Op het vakantiepark kunt u waterfietsen, midgetgolfen en vissen. Ook een avondje uit eten in het restaurant, smikkelen in de snackbar en een uitbundige plons in het verwarmde Junglebad behoren tot de mogelijkheden. In en om de Afrika Club verzorgt het animatieteam tal van activiteiten en entertainment. Een gratis parktreintje zorgt ervoor dat u overal gemakkelijk naar toe kunt.

Camping Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081NJ - Hilvarenbeek
Provincie: Noord-Brabant
E-mail: info@libema.nl
Telefoon: 088-9000360

GPS coördinaten: 51.52081 / 5.13748
(51.52081° 31' 14.9'' N    5° 8' 14.9'' O)
Aantal plaatsen: 940  / Toerplaatsen: 413
Open van: 01 april   tot: 01 november

Kaart en Route
website van de camping Instagram
Geef uw mening over camping Beekse Bergen

Meningen over Camping Beekse Bergen

Mening nr: 4178
Datum: 02-09-2012
Familie Hagelaars 
®  
september - oktober 2012
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Mooie camping met ruime plaatsen, weinig controle door de beveiliging want er was open vuur op 1 van de veldjes, hoge vlammen uit een vuurkorf. Ook had een kampeerder zijn tv-schotel midden op het veldje geplaatst wat nogal gevaarlijk is in de nacht. Zeer weinig douches voor zoveel kampeerplaatsen, in ons toilet gebouw slechts 2 voor de heren. Sanitair was bij ons wel schoon, maar geen vergelijk want het was rustig op de camping. Wel was er vlak om de hoek ?? een soort openlucht hardrock concert dat tot 1 uur in de nacht voor zeer veel overlast zorgde zowel binnen als buiten ons kampeer middel wat wel een zeer grote tegenvaller was omdat wij ook een leuk rustig weekendje weg wilden, daaaag zaterdagavond. Al met al geen aanrader en er zijn TAL van betere campings te vinden.
Mening nr: 3415
Datum: 19-07-2011
H.D. Machielse 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Begin juli 4 nachten op Vakantieparken Beekse Bergen overnacht. Gebruikmakend van de ACSI-voordeelkaart kregen we, omdat we er minimaal 4 nachten overbleven, de Extra-Card gratis, ook onze meereizende kleinkinderen. Daardoor hadden we vrije toegang tot o.a. het Safaripark, Speelland en overdekt zwembad. Kleinkinderen, dus wij ook, hebben zich buitengewoon goed vermaakt op dit enorme, schitterend gelegen complex. Vriendelijk, attent personeel, ruime standplaatsen. Voor herhaling vatbaar vinden de kleinkinderen.
Mening nr: 2884
Datum: 22-08-2010
Henny 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

We hebben hier gekampeerd van 14-21 aug. We hadden de duurste comfortplek geboekt. Daar aangekomen bleek de plek veel kleiner te zijn dan de 100m2 . We konden net de tent en een bijzettentje kwijt, of we moesten nog verder midden op het veld gaan zitten voor de andere caravans. De toiletgebouwen werden veel te laat schoongemaakt, pas om 8.00 (dames) en om 9.00 heren. Hierdoor gingen de heren naar de dames en moest men nog langer wachten. Doordat het nog nat was op de grond was het vaak na een half uurtje al weer vies. En volgens mijn werden ze maar 1x per dag schoongemaakt. Vaak was het toiletpapier op , of de wc's waren te vies om te gebruiken. Op 20/21 aug erg veel overlast gehad van Outdoor Decibel, er stonden nm jongeren op de camping die veel te harde muziek draaiden. Na diverse malen geklaagd te hebben is het op die veldjes opgelost. Alleen op de safaricamping ging de muziek door tot 4.00 s'nachts. En dan moet dit een familiecamping zijn ? En dat voor € 55,= per nacht , mij zien ze hier nooit weer.
Mening nr: 2836
Datum: 11-08-2010
fam verwijs 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

De camping is in 2 jaar tijd erg achteruit gegaan, er zijn geen bingoavonden meer, er is niks meer voor de jeugd van 12 tot 18, de animatie voor de kleintjes is ook bedroevend,kortom een misser eerste klas voor veel geld.'Krijg je bezoek, dan betaal je 3,50 per persoon, en ook nog eens een parkeermunt van5 euro!! Duur bakje koffie als je met 2 man komt.En vies sanitair! Voor hetzelfde geld gaan we volgend jaar naar camping de paal, waar wel van alles is voor iedereen en heeeeel schoon sanitair,vooral de familie douches. Daar kan de Beekse bergen nog wat van leren!!!!!!!!!!
Mening nr: 2314
Datum: 21-09-2009
Fam. Beelen 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij vonden het er niet zo gezellig. De hond mocht er niks. Zwembad was toen net vernieuwd?? Gewoon een klein beetje opgeknapt. Met uit eten een drama, we waren er om 17.00 en om 19.30 hadden we eindelijk onze soep !! HIER GAAN WE NOOIT MEER HEEN. De dierentuin was wel heel ver weg, zeker een 20 minuten lopen. Het eenigste wat de moeite waard was was de dierentuin.
Mening nr: 1847
Datum: 11-05-2009
Fam. G 
®  
september - oktober 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

camping ligt ver af van het safaripark. Aanrader: neem een fiets mee, als u met de auto gaat moet u iedere keer parkeergeld betalen. Sanitair was schoon maar ietwat verouderd. Houdt er rekening mee: bij minder dat drie nachten of meer dan 28 nachten boeken op deze camping heeft u GEEN recht op de gratis pas om het safaripark te bezoeken
Mening nr: 1391
Datum: 04-08-2008
ewout 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Afgelopen juli 2008 hebben we tweeenhalve week op safaricamp de Beekse Bergen gestaan. We hadden een prima plek (Zebra, nr. 18) groot genoeg voor onze de Waard tent, extra tentje + auto. Wat je niet van hun website kunt aflezen is dat de snelweg pal langs de camping loopt. De Beekse Bergen en het safaricamp wordt door de snelweg gescheiden. Je hoort afhankelijk van waar je staat en windrichting voortdurend de snelweg. Sanitaire voorzieningen, Toiletgebouw bij dit veldje mn de warmwater voorzieningen waren slecht. Vaak deed het warm water het niet voor zowel douches als afwasbakken. Ondanks pogingen tot reperaties deed de warmwater kraan het vaak niet. We hadden betere voorzieningen verwacht ook zeker gezien de hoge prijs per nacht. Ondanks telefonische toezeggingen koste het ons moeite om nog de koelelementen gekoeld te krijgen. Men verwacht klaarblijke dat iedereen een electrische koelboxs heeft. Verder prima camping voor de kinderen. We hebben een dochter van bijna 4 en zoon van 14. Beide kwamen aan hun trekken. Heerlijk zwemmen in de waterplas; veel gebruik gemaakt van de services die de extra card te bieden heeft.
Mening nr: 1147
Datum: 14-05-2008
Jelzie 
®  

Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Net terug van het hemelvaart-pinksteren arrangement. we hadden een comfortplaats, mooie plaatsen. Vanalles te doen op de camping, animatie voor de kinderen, mooi zwembad erbij, niet te groot maar de kinderen kunnen zich er goed vermaken. Helemaal ideaal is dat je gratis naar het safaripark kan en met de boot gratis naar speelland. Het sanitair was zo zo, het werd wel schoongemaakt, maar ze maakten niks droog met het gevolg dat het snel weer drassig was, echt zonde, als ze een droogloopmat bij de deur gooi zou het al een stuk oplossen, ook raar is dat je buiten moet afwassen, met warm weer geen enkel probleem maar als het regent is dat niet fijn natuurlijk. Verder ons prima vermaakt en weer geboekt voor volgend jaar.
Mening nr: 592
Datum: 07-05-2007
Marja 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben de afgelopen meivakantie een midweekje doorgebracht in een Maxi-comfort tent op het Toekanveld. Mede door het prachtige zomerweer hebben wij er heerlijke dagen gehad. De tent was zeer ruim, met goede bedden, een keukenblokje en koud stromend water. De extra-pas die je bij de boeking krijgt, hebben wij goed benut. Met het parktreintje een bezoek gebracht aan het safaripark. Met de rondvaartboot over het meer naar Speelland gevaren (heel erg leuk). We zijn ook naar het zwemparadijs Sportiom in den Bosch geweest, en dat allemaal gratis en voor niets. De winkel op de camping is goed gesorteerd en niet veel duurder dan AH. Goede snackbar. Schoon sanitair, pas alleen op de dode meikevers in de ochtend. Kortom een goed verzorgde camping, mooi groen, aardig personeel.
Mening nr: 72
Datum: 18-05-2006
DIERICKX GERDI 
®  
april - juni 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Goed voor de kinderen. Grote camping. We zijn in april geweest. Mag gratis naar de pretparken gaan wie er gaat kamperen. Douche en sanitair proper maar er lag geen verwarming op dus zeeer koud.