Sluiten

Camping 't Schinkel in Hoenderloo

't Schinkel 't Schinkel 't Schinkel
WaterglijbaanVerwarmd zwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping 't Schinkel in Hoenderloo beschikt over ruime en verzorgde comfortplaatsen, die zonnig zijn en voorzien van een natuurlijke afscheiding. Op elk van de gethematiseerde kampeervelden vind je een speeltoestel. Voor iedere leeftijd en voor ieder kind is er wel een speeltoestel naar wens. De prachtige Veluwse natuur op en rondom het 'KinderKoninkrijk' is de moeite van het genieten waard. Op het KinderKoninkrijk beleven de kampeerders alles wat de natuur te bieden heeft graag samen met het hele gezin. De Hofgids neemt groot en klein graag mee het bos in en de hei op voor een bijzondere beleving van de natuur.

laag - hoog
Camping 't Schinkel
Miggelenbergweg 60
7351BP - Hoenderloo
Provincie: Gelderland
Telefoon: 055-3781367

GPS coördinaten: 52.12713 / 5.90454
(52.12713° 7' 37.7'' N    5° 54' 16.3'' O)
Aantal plaatsen: 254  / Toerplaatsen: 200
Open van: 01 april   tot: 27 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping 't Schinkel

Meningen over Camping 't Schinkel

Mening nr: 2398
Datum: 23-12-2009
jelijn 
®  
april - juni 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Aantal jaren voorseizoens en hoogseizoensplek gehad op deze camping. Heel erg geschikt voor kinderen tot een jaar of 8. Leuke speelveldjes, overzichtelijk en gemoedelijk. Inderdaad campingbaas weet na een dag ieder nieuw kind, kinderen kunnen vrij snel zelf van veldje naar veldje struinen. Overdekte speelzolder en drakennest zeker een uitkomst voor dagen met minder weer. Natuuractiviteiten zijn erg leuk en leerzaam voor de kinderen (en hun ouders). Supermarkt Landal aan overkant van de camping. Schoon sanitair.
Mening nr: 711
Datum: 17-07-2007
Bosch 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Uitstekende familie / kindercamping Ondanks 200 plaatsen, sfeer van gemoedelijke kleine camping campingbaas = tevend de Koning en kent iedereen kinderen vermaken zich de hele dag door met de talloze speelplaatsen, animatieprogramma, speelzolder etc. Maar ook activiteiten voor de ouders (volleybal, boswandelingen in de avond) In onze vakantieperiode veel regen gehad, campingbaas stond zelf sleuven te graven bij de tenten Uitermate persoonlijke benadering ! Sanitair modern en zeer schoon ! Minpuntje: campingwinkel mag moderner en met groter assortiment. Broodjes zijn trouwens elke dag vers. Fam Bosch, Terneuzen