Sluiten

Camping De Duinzoomhoeve in Julianadorp

Camping De Duinzoomhoeve in Julianadorp Camping De Duinzoomhoeve in Julianadorp Camping De Duinzoomhoeve in Julianadorp
Strand (zee/meer/rivier)WasmachinePrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanSVR camping

Camping De Duinzoomhoeve ligt tussen Julianadorp en Den Helder aan de Noordzeekust, op nog geen 100 meter van het duin en strand. U kunt hier genieten van zon, wind, het boerenleven met trekkers, rooimachines, maar ook prachtige bloembollenvelden, rust, strand, zee, duinen en bos. Kortom: kamperen aan de kust! En weet u, dat zonliefhebbers het beste terecht kunnen in Den Helder, omdat daar vaak de meeste zonuren van Nederland hebben!! Er zijn wandel en fietsroutes door de duinen en langs de kleurrijke bollenvelden en er zijn kano- en fietsroutes.

Camping De Duinzoomhoeve
Middenvliet 7
1787PN - Julianadorp
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 0223-637385

GPS coördinaten: 52.9154 / 4.7271
(52.9154° 54' 55.4'' N    4° 43' 37.6'' O)
Aantal plaatsen: 33  / Toerplaatsen: 30
Open van: 15 maart   tot: 01 november

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Duinzoomhoeve

Meningen over Camping De Duinzoomhoeve

Mening nr: 1445
Datum: 17-08-2008
Methorst 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben in het hoogseizoen ruim 2 weken op deze camping gekampeerd en dat is meer dan goed bevallen! Prima camping, schoon sanitair (!), leuke speeltoestellen en veel tractors/skelters voor de kinderen. Er werden leuke activiteiten georganiseerd o.a. zeskamp voor de kinderen (met koemelken!), een kampvuur (met o.a. marshmallows, warme broodjes en kruidenboter). Daarnaast nog ringrijden op de ponywagen, waaraan iedereen mee kon doen. Een mooie grasmat die netjes werd bijgehouden. De eigenaren zijn erg aardig en kunnen veel vertellen over de omgeving/leuke uitstapjes. We waren nog nooit aan de kust in Noord-Holland op vakantie geweest, maar dit was zeker niet de laatste keer. Deze camping zou ik zeker aanbevelen bij vrienden/kennissen! Fam. Methorst, Scherpenzeel
Mening nr: 1381
Datum: 03-08-2008
Bjorn en Bianca 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

We zijn er dit jaar voor de vierde keer geweest en hebben het weer erg naar onze zin gehad. Ook onze zoon Senna heeft veel plezier beleefd op de camping. Hij vindt het geweldig dat er skelters, een traktor (speelgoed), vliegers etc. zo voor het grijpen liggen. Geweldig dat iedereen hier gebruik van mag maken. Hij heeft het nog steeds over het kampvuur en de heerlijke pannekoeken, gebakken door Mary. 's Avonds was er kampvuur voor de volwassen en ook dit was weer gezellig (als altijd!!). De nieuwe vergrootte spellen (vier-op-een-rij en micado) waren een groot succes bij de kinderen. Ook het ritje op een echte traktor en het bollen-zoeken zal Senna niet snel vergeten. Mary en familie, wederom bedankt voor een geslaagde vakantie en zeker tot een volgende keer. Groetjes, Bjorn, Bianca, Senna en Floris.
Mening nr: 1362
Datum: 30-07-2008
W.Zwijnenberg 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Hallo Familie Romar, Ook dit jaar hebben wij weer onze Vakantie door gebracht op jullie Camping de Duinzoomhoeve het was weer erg gezellig. Vooral onze Klienzoon heeft hier heerlijk kunnen spelen en dan nog de gezellige avonden bij het kampvuur waar Mary met de kinderen pannenkoeken bakte in de buiten keuken. broogjes roosterde of marshmellows een groot feest (ook voor de grote kinderen). Jullie Camping biedt vele mogelijkheden dicht aan het strandt en de duinen prachtige fiets gelegenheid in en om de duinen. Sinds dit jaar is er ook een kano tehuur dus kun je heerlijk genieten op de kanoroute. De Camping is lekker rustig mooie plaatsen en een prima toilet gebouw. De warme broodjes kun jebij de Caravan laten bezorgen en er is altijd eigen gemaakte jam bij een aanrader. Wij hebben hier een heerlijke Vakantie gehad en komen zeker terug. P.s. JISKE de hond van de boerin is erg lief en doet geen vlieg kwaad er zijn mensen die van een mug een olifant kunnen maken. Enschede Wout en Tineke Zwijnenberg
Mening nr: 1266
Datum: 01-07-2008
Tineke  
april - juni 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We zijn hier nu al voor de 5e keer en het is altijd weer genieten geblazen. Een leuke camping op korte afstand van zee, Julianadorp en Den Helder, Callantsoog etc etc !!! De gastvrouw is uiterst vriendelijk en behulpzaam en staat altijd voor je klaar. Dit jaar in de huiskamer van Mary en Jan gezamelijk naar de voetbal gekeken. Heel gezellig. Voor de kinderen zijn er trapauto's en tractoren, verder een speeltuin(tje) en naturlijk de barbecue in de openlucht. Belangrijk : het sanitair is altijd schoon ! Een aanrader : Tineke en Aad de Roos
Mening nr: 1265
Datum: 01-07-2008
Bert en Sonja 
april - juni 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mary, Jan en kinderen we hebben echt weer genoten dit jaar en hopen volgd jaar weer langs te komen . Prima kamping met veel vertier voor de kinderen(kleinkinderen)Ook de omgevig is mooi en goed geschikt voor wandelen, fietsen e.d. Hopelijk tot volgend jaar, groeten uit Zwolle Bert en Sonja Beusekamp
Mening nr: 1252
Datum: 25-06-2008
Gerrit, Margriet en Sven 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn tijdens de mei vakantie een paar dagen geweest. Het was erg gezellig met veel vertier. Mary en Jan stonden altijd voor ons klaar, niets was hun teveel. Zon, zee en de bloemenvelden wat wil een mens nog meer.
Mening nr: 787
Datum: 08-08-2007
suzie  
®  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

hallo allemaal ik lees hier ervaringen over de duinzoomhoeve en ik deel deze mening absoluut niet,wij zijn hier vorig jaar geweest en we hebben het erg leuk gehad en de boerin heeft pannekoeken gebakken voor iedereen, en we hebben een kampvuur gehad en die broodjes ja daar betaal je voor en als je dat niet wilt dan ga je toch naar het dorp toe maar als je van gemak houdt dan koop je de broodjes van de boerin. enne die hond dat is een schatje en hij is absoluut niet onbetrouwbaar en als hij dat toch zou zijn dan wordt hij zo gemaakt door de campinggasten die geven zon hond van alles en tja als dan de hond komt dan zijn de mensen niet thuis. dit moest me even van het hart,want het is een erg leuke camping en ze zijn erg aardig,als je vragen hebt staan ze voor je klaar en tuurlijk zijn ze druk want ze hebben een druk lopend bedrijf. het sanitair is weliswaar klein maar wel schoon en als je niet wil wachten dan moet je niet op vakantie gaan en lekker thuis blijven.
Mening nr: 750
Datum: 30-07-2007
van Houten 
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Inderdaad is het bekend dat in het hoogseizoen het erg druk kan zijn op deze camping en hebben ze er volgens mij ook wel vergunning voor om extra plaatsen te maken in het hoogseizoen. Wij hebben er met erg veel plezier gestaan en inderdaad, de boerin nog niet 1 pannenkoek zien bakken hihi. En het hondje van haar is inderdaad wel een lastpost en snap ook niet waarom ze hem niet van de camping weg houden. Volgens mij mag dat ook niet eens.
Mening nr: 737
Datum: 23-07-2007
kampertje 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij hebben er vorig jaar gestaan en hadden ook al een rot ervaring met die hond. Verder wel plezier gehad op de camping.
Mening nr: 733
Datum: 22-07-2007
Henk 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Op zich een leuke camping waren het niet dat ze veel meer plekken maken dan dat ze aan kunnen aan gezien ze maar 2 toiletten en 1 urinoir hebben en het bij meer als 20 plaatsen dus erg dringen wordt en vooral s'morgens. De boerin is geen leuk persoon en in mijn ogen dan ook niet geschikt om een camping te beheren, zekers niet als je als een keizerin over de camping loopt. De leuke plaatjes op de website zijn alleen gemaakt voor reclame want zelf heb ik haar niet 1 pannekoek zien maken en de zo geprezen broodjes die je van haar kunt kopen kosten wel even 50 cent per stuk. Hoezo iets willen verdienen aan de camping? Ook de loslopende hond van de eigenaar is zeer onbetrouwbaar voor kleine kinderen en kleine honden. Die mensen met kleine honden en kinderen raad ik ook absoluut af om daar heen te gaan. Onze laso apso is ook al blind gebeten door die hond en de kinderen die er liepen waren er zelfs bang voor!!!!!