Sluiten

Camping De Vlegel in Koudekerke

De Vlegel De Vlegel De Vlegel
WasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaan

Camping De Vlegel ligt op het platteland van het zuid-westelijke hoekje van Walcheren. Heerlijk landelijk gelegen met zee en strand vlakbij (2 km) en de steden Middelburg en Vlissingen op fietsafstand (6 km)! Dat betekent recreëren in het buitengebied met natuur, cultuur en winkels om de hoek. Walcheren biedt u volop mogelijkheden voor een gevarieerde vakantie, Zee & Strand, Neeltje Jans (deltawerken), Diverse fietsroutes, Boottocht Vlissingen / Breskens, Het bos Westhove met het Zeeuws museum voor natuur en landschap etc.

laag - hoog
Camping De Vlegel
Dishoekseweg 39
4371NB - Koudekerke
Provincie: Zeeland
Telefoon: 0118-551445

GPS coördinaten: 51.47574 / 3.54307
(51.47574° 28' 32.7'' N    3° 32' 35.1'' O)
Aantal plaatsen: 25  / Toerplaatsen: 25
Open van: 15 april   tot: 15 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Vlegel

Meningen over Camping De Vlegel

Mening nr: 3951
Datum: 24-06-2012
Cosemans 
®  
april - juni 2012
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Geweldig leuke sfeer ruime plaatsen, fijn toiletgebouw. We hebben onze zoon naar deze camping gebarcht met de caravan en de camping plaatsen en sfeer hebben ons aangenaam verrast.
Mening nr: 3599
Datum: 14-10-2011
Henk en Paula van de Craats 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij komen al 20 jaar op camping de Vlegel. De kinderen hebben het er altijd reuze naar hun zin gehad. Komen er nu zelf met onze kleinkinderen.Het is een rustige camping, veel ruimte en mooi sanitair. Johan en Arianne hebben de camping mooi aangepast aan de eisen die nu gelden. Voor ons is de camping een tweede "thuis".
Mening nr: 3471
Datum: 08-08-2011
Marij en Wim Roodnat 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Marij en Ik komen al enkele jaren op de minicamping "De Vlegel" en hebben het er altijd goed naar onze zin, anders zouden wij niet elk jaar terugkomen. Wij kunnen ons dan ook niet vinden in het verhaal van de fam.Lammers. Vorig jaar waren wij ook op de camping en er stond toen inderdaad een porto-cabin. Hierin bevonden zich twee douches met warm water, twee toiletten en een wastafel. Ook wat betreft de administratie en betaling nooit geen problemen gehad. De camping gaat er naar onze mening elk jaar op vooruit. Zo is er nu een geheel nieuw sanitairgebouw geplaatst met voldoende douches (super de luxe). Vlak bij de caravan/tent electriciteit/tv en een waterkraan. Voor de jeugd een trampoline,zandbak en in de toekomst een speelplaats. Arrianne en Johan zijn altijd in voor een praatje en vriendelijk. De plaatsen voor de caravan/tent zijn zeer ruim en het grasveld wordt regelmatig gemaaid. Bij aankomst en vertrek staat de koffie klaar. Kortom naar onze mening een goede camping met vriendelijke en goede beheerders.
Mening nr: 3406
Datum: 16-07-2011
Tamara 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Johan en Arriane hebben ons zeer welkom geheten en zijn campingbeheerders die absoluut in zijn voor een praatje. Ik heb samen met mijn vriendin de camping als zeer rustig ervaren. Het sanitair was nog beter als bij mij thuis en zo vind je het niet snel toch? Die douches mis ik nu al, met een verstelbare warmteknop en een goede waterdruk. Het werd ontzettend goed schoongehouden. Wel mis ik een extra wasbak om de afwas te doen. Vaak was het daar best druk rond een uurtje of acht. Over het algemeen een geweldige camping voor de kampeerder die op zoek is naar rust en ruimte.
Mening nr: 3405
Datum: 16-07-2011
van Velsen. 
®  
april - juni 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Vandaag een periode van 5 weken kamperen bij de boer afgesloten. Toen onze kinderen klein waren zijn we regelmatig wezen kamperen op deze kampeerboederij. Nu waren we weer terug op ons oude vertrouwde stekkie. Het kampeerterrein was uitgebreid met 15 plekken extra. Mooie ruime plaatsen met electra en op loopafstand watervoorziening. Sanitairgebouw, daar is een compleet nieuwe voor neergezet. Ontzettend mooi en verzorgd. Fantastische regelbare kranen, en een harde straal water ( geweldig gewoon ) De beheerders: Johan en Arrianne zijn zeer gastvrij! Kortom we hebben het goed gehad deze weken. En we komen graag weer terug. Fam. van Velsen.
Mening nr: 3383
Datum: 10-07-2011
jan rosengarten, wijk bij duurstede 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Vandaag thuis gekomen van een heerlijke vakantie in zeeland, bij de minicamping de vlegel, van Johan en Arrianne. Mooie , ruime plaatsen , goede speelattributen voor de kleine kinderen, gastvrij ontvangen door Arrianne, die echt hart voor de camping heeft!!!!! Mooie nieuwe toilet en doucheruimte en volop watertappunten. Deze camping is een aanrader voor rust en ruimte.
Mening nr: 2657
Datum: 11-06-2010
van der maas 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We werden gezellig welkom geheten door de eigenaar van de camping. Na het aan de kant zetten van onze auto en caravan werden we rondgeleid zodat we een goede indruk kregen van de camping. Ze hebben er zelfs een oud varkenshok opnieuw gebouwd waar je de was kan doen en een aantal producten koel kan houden. Het sanitair is iets wat klein maar je bent op vakantie (anders was ik wel in een hotel gaan zitten) De plek van de caravan had zijn eigen stroomvoorziening. Voor de kinderen was er genoeg ruimte om veilig te spelen. Ook waren er een aantal speeltoestellen en skelters waar de kids gebruik van konden maken. De kosten zijn erg laag voor een camping. Al met al een gezellige camping met een gezellige beheerder. Een echte aanraden zeker met kinderen.
Mening nr: 2601
Datum: 24-05-2010
C. Lammers 
®  
april - juni 2010
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Vandaag teruggekomen van een weekendje op camping de vlegel. De camping is prima op orde, op het sanitair, watervoorziening en administratie na. een oud sanitair gebouwtje met voor de mannen en voor de vrouwen elk 1 douche. de in de haast bijgezette porta cabin had ook 1 douche alleen zonder warm water helaas. Bij de tenten zat een stroompaaltje waar ook een kraan aan zat echter wegens besparing niet in gebruik zodat je voor een kopje leiding water naar de andere kant van de camping moest. Op de laatste dag zijn we wezen afreken. de beheerder had nog de gegevens nodig voor de nacht registratie..... (op de laatste dag). terwijl we die per post in hadden gestuurd. we kregen nl bij de reservering een contract van 4 kantjes toegestuurd. We kwamen tot de ontdekking dat je ook nog 5 euro administratie kosten moest betalen, wat ons een beetje vreemd leek voor een administratie die niet op orde was. het stond ook nergens vemeld ofzo. op de website stond in de prijslijst van 2010 dat een kind per nacht 3 euro is en toen we gingen afrekenen was dat ineens vehoogd naar 3 euro en 40 cent.. al met al geen super grote bedragen maar wel een onaangename verassing. De beheerder verzocht ons om op tijd het terein te verlaten daar er anders een extra toeslag berekend werd. Ik begrijp natuurlijk best dat het voor de boer een extraatje is maar voor die paar centen ga ik volgende keer naar een minicamping die wel oog heeft voor z'n gasten en niet elke dubbeltje uit m'n portemonee wil kloppen. Echt welkom hebben we ons niet gevoeld.