Sluiten

Camping Den Inkel in Kruiningen

Den Inkel Den Inkel Den Inkel
WaterglijbaanOverdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Den Inkel ligt in natuurgebied Den Inkel, centraal in Zeeland, aan de Westerschelde. Deze gezellige familiecamping is ruim van opzet en wordt omringd door bossen, vijvers, weides, wandel-, fiets- en ruiterpaden. Zuid-Beveland biedt volop mogelijkheden voor wandelaars, fietsers, vissers en waterliefhebbers. Of u nu in een tent, mobiel chalet, toer- of stacaravan slaapt, bij Den Inkel Recreatie bent u aan het goede adres voor een vakantie in Zeeland. Kortom, een uniek startpunt om Zeeland te verkennen.

Direct naast de camping ligt het grote, verwarmde openlucht zwembad van de gemeente Reimerswaal. Het zwembad omvat een L-vormig bad met duikput, speelgedeelte en grote glijbaan, een wedstrijdbad van 50 meter en een peuterbad. Met de ruime ligweides is dit een uitstekende plaats om een dagje aan het water door te brengen. Dit zwembad is voor alle campinggasten (m.u.v. dagbezoekers) gratis toegankelijk. U kunt bij de receptie van de camping een zwemkaart afhalen. Behalve een openlucht zwembad, ligt naast de camping tevens een overdekt instructiebad. Dit bad is slechts beperkt open en is gedurende het zomerseizoen én het winterseizoen eveneens gratis toegankelijk.

laag - hoog
Camping Den Inkel
Polderweg 12
4416RE - Kruiningen
Provincie: Zeeland
Telefoon: 0113-320030

GPS coördinaten: 51.43416 / 4.04653
(51.43416° 26' 3.0'' N    4° 2' 47.5'' O)
Aantal plaatsen: 230  / Toerplaatsen: 90
Open van: 01 januari   tot: 31 december

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Den Inkel

Meningen over Camping Den Inkel

Mening nr: 1518
Datum: 15-09-2008
Irene 
®  
september - oktober 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ivm een clubweekend van een vereniging hier terecht gekomen. In eerste instantie verkeerd gereden, het bordje van de camping wellicht over het hoofd gezien? Vriendelijke ontvangst, je betaald meteen 25 euro borg voor de sleutel van de slagboom. Daarmee wordt later de rekening verrekend. Veel vaste plaatsen, ook volop velden voor passanten. Gezellig terras voorzien. Nette plaatsen, voor onze fikse caravan ietwat krap, de auto kon er niet meer bij. Gelukkig extra parkeerterrein voorhanden, dus dat was zo opgelost. Waterkraan op loopafstand, voor ons het sanitair ook. Je staat op velden met appelbomen, wat er erg leuk uitzag. Goed verzorgde grasmat. Sanitair netjes verzorgd. Douches met muntjes van 50 eurocent. (Typisch Nederlands.) De douche was wel lekker groot en goed te mengen! Geen extra bedrag voor electriciteit, zat bij de prijs in. Je loopt in een paar minuten naar de Schelde, enkele leuke dorpjes in de omgeving en steden op rijafstand. Bijv. Goes, Antwerpen, Middelburg, Bergen-o-Zoom zijn prima te doen voor een dagje weg.