Sluiten

Camping D'n Aanloop in Lage Mierde

Camping D'n Aanloop in Lage Mierde Camping D'n Aanloop in Lage Mierde Camping D'n Aanloop in Lage Mierde
Wasmachineaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanSVR camping

Camping D’n Aanloop ibevindt zich in een stiltegebied aan het landgoed ”De Utrecht”. Dit landgoed ligt aan de Belgische grens. De camping is omringd door weilanden, en ligt aan een bosrand. Er zijn diverse heidegebieden met mooie vennen in de nabije omgeving. Kortom: volop fiets-en wandelmogelijkheden. Bovendien ligt de camping aan een fietsroute door een bosrijke omgeving. Wij zitten niet aan een doorgaande weg, vandaar dat het er heerlijk rustig is en een schitterend uitzicht biedt.

Camping D'n Aanloop
Dunsedijk 3
5094BA - Lage Mierde
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 06-33174486
06-20597318

GPS coördinaten: 51.41363 / 5.16042
(51.41363° 24' 49.1'' N    5° 9' 37.5'' O)
Aantal plaatsen: 33  / Toerplaatsen: 30
Open van: 01 april   tot: 01 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping D'n Aanloop

Meningen over Camping D'n Aanloop

Mening nr: 1542
Datum: 24-09-2008
john 
®  
september - oktober 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Ik kan de vorige mening enkel bevestigen.Als er toch een minpuntje moet zijn dan is dit dat er in de fietsenstalling geen verlichting is.Wij kwamen na een lange fietstocht in het donker thuis en dan is het toch even zoeken.Anders een prima camping, wij gaan er zeker nog terug.
Mening nr: 951
Datum: 03-11-2007
Hanneke 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Schitterend gelegen, nieuwe ( 2006) camping op wandelafstand van de "In den Bockenrijder" De plaatsen hebben vrij uitzicht op het coulissenlandschap van het land van De Hilver.De camping is erg rustig gelegen. Het is er 's nachts doodstil. De camping is autovrij. Parkeerplaatsen zijn er voldoende. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een watertappunt, afvoer en electriciteit. Het sanitairgebouw is ruim, mooi en altijd schoon. 4 douches, 4 toiletten en prachtig invalide-sanitair. Afwaswater is lekker heet. . De omgeving heeft veel te bieden. Goed onderhouden fietspaden, aangesloten op het fietsnooppuntennetwerk, De Beekse Bergen, en talrijke interessante dorpen, zoals de Acht Zaligheden. De eigenaren zijn erg vriendelijjk. 's Avonds doet de jonge boerin haar ronde om even met de gasten bij te praten. Er is voor jonge kinderen een zandbak. Voor de wat oudere kinderen is er weinig te doen. Contact met de dieren van de boerderij ( koeien) is er niet echt. Er is een overdekt terras, waar een biljarttafel staat. Wij hebben het er erg naar onze zin gehad. We hebben ons verblijf van een week uiteindelijk verlengd tot bijna twee maanden!