Sluiten

Camping De Watertoren in Landgraaf

De Watertoren De Watertoren De Watertoren
Verwarmd zwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping De Watertoren is een camping vooral voor gezinnen met jonge kinderen (tot 12 jaar), natuurliefhebbers en rustzoekers. Deze camping ligt in Landgraaf, vlakbij Kerkrade, Brunssum en Heerlen; deze omgeving heeft de nieuwe naam Parkstad Zuid-Limburg gekregen, waaronder 7 gemeentes vallen. Ze liggen tegen Duitsland, het kleine plaatsje Ubach Palenberg, waar we een mooie grensoverschrijdende fietsroute hebben lopen. 20 min. verwijderd van AKEN. Klein half uurtje van Maastricht en Valkenburg. De camping grenst aan een mooi bosgebied, dus omringd door veel bomen en struiken. Lekker rustig, ook s'avonds ( 23:00 ). Ook honden zijn welkom, met uitzondering van enkele veldjes. U loopt vanuit de camping zo het bos in.

laag - hoog
Camping De Watertoren
Kerkveldweg 1
6374LE - Landgraaf
Provincie: Limburg
Telefoon: 045-5321747

GPS coördinaten: 50.9107 / 6.0734
(50.9107° 54' 38.5'' N    6° 4' 24.2'' O)
Aantal plaatsen: 155  / Toerplaatsen: 120
Open van: 01 april   tot: 15 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Watertoren

Meningen over Camping De Watertoren

Mening nr: 910
Datum: 29-09-2007
Henny van der Heijden 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Het is een mooi gelegen camping in een schitterend wandelgebied. Mooie plaatsen. Prima sanitair. Mondo verde (wereld tuinen) in Langraaf is zeker een bezoek waard.
Mening nr: 246
Datum: 17-07-2006
Hetty 
®  
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prachtig tegen de bosrand gelegen camp. Ideaal voor fiets en wandeltochten door het mooie limburse heuvelland. Camp. ligt vlakbij de grens met Duitsland. Camp. heeft een klein zwembadje en pierebadje. Kantine/restaurant/receptie in verouderd houten gebouw. Mooie plaatsen op veldjes. Grote comfortplaatsen met cai, water en stroom. 1 verouderd gebouw waarin toiletten en de wasmachines/drogers en stijkgelegenheid. Mooi toiletgebouw , overdekt, warm water dmv. septkey, op te laden bij receptie. Mooi mindervaliden san. sleutel bij receptie. Speeltoestellen op de veldjes en in de spleetuin. Leuk animatieteam. Winkels op 2 km van de camp. Hele leuke camp. Jammer dat de eigenaars zo weinig flexibel zijn.