Sluiten

Camping Het Rietveen in Landsmeer

Het Rietveen Het Rietveen Het Rietveen
Strand (zee/meer/rivier)

Camping Het Rietveen is omgeven door Natuur en Water. Gelegen aan de plas “De breek” met verbinding naar alle omringende wateren is dit tevens de ideale plek voor watersport- en visliefhebbers. Aan de overzijde van de plas vindt u het recreatiegebied ‘t Twiske met mooie fiets en wandelroutes. Per boot, kano of waterfiets is het natuurgebied Het Ilperveld bereikbaar. Onze centraal gelegen camping biedt u de mogelijkheid om rust te combineren met leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld Amsterdam, Edam, Volendam, Marken en Alkmaar. Winkels en restaurants op loopafstand (500 m).

laag - hoog
Camping Het Rietveen
Noordeinde 130
1121AL - Landsmeer
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 020-4821468

GPS coördinaten: 52.4358 / 4.9128
(52.4358° 26' 8.9'' N    4° 54' 46.1'' O)
Aantal plaatsen: 106  / Toerplaatsen: 103
Open van: 01 januari   tot: 31 december

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Het Rietveen

Meningen over Camping Het Rietveen

Mening nr: 5132
Datum: 12-06-2016
Margreet 
april - juni 2016
Gezin met tieners
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 10| Accomodatie/plaats: 10| Comfort: 10| Leiding van camping: 9| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Rustig , groen, veel bomen, mooi aangelegd , vlak aan het water

Geen Wifi

Verrassend mooie rustige camping met ruime plaatsen. De camping ligt aan het water en aan een mooi natuurgebied dus ook voor zoon van 11 was het erg leuk.We hebben lekker kunnen zwemmen. De volgende keer nemen wij ons roeibootje mee. De camping is gezellig, het sanitair is brandschoon, de douches zijn goed en de beheerder is een aardige mevrouw. Wel handig te weten is dat er geen receptie is en er contant betaald moet worden aan de beheerder die 2x daags langs komt op de camping. dus zorgen voor wat geld in de portemonnee. Wij konden gewoon de volgende avond betalen; daar werd niet moeilijk over gedaan.
Mening nr: 4014
Datum: 14-07-2012
Zuidkamp 
®  
april - juni 2012
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Mooie landelijk gelegen camping. Weldadige rust, doch de natuur zorg voor de nodige afleiding: Vissen, zwemmen, kanoën. Voor kinderen is er een klein ondiep strandje waar ze kunnen spelen. Door de goede busverbinding Amsterdam binnen een kwartier te bezoeken. Mooi, fris sanitairgebouw. Goed onderhouden en lekker schoon. Fijne douches! Wij hebben een zeer fijne vakantie gehad. Dank!
Mening nr: 3987
Datum: 06-07-2012
Huberts Jahn 

Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Getipt door diverse campinggasten van Camping Het Rietveen in Landsmeer voelden wij ons genoodzaakt te reageren op een aantal reacties die naar onze mening onterecht zijn en niet op deze website thuishoren omdat deze reacties naar onze mening geschreven zijn uit rancune en niet uit een feitelijke constatering. Dit is niet een typisch Amsterdamse camping.(wat zou daar trouwens op tegen zijn) Het grootste deel van de gasten komen uit de provincie of uit een ander EU-land om te fietsen in Waterland of komen voor een bezoek aan Amsterdam. Het sanitairgebouw wordt elke dag schoongemaakt en bij drukke weken zoals vakanties zelfs twee maal per dag. De eigenaresse is een sympathieke en sociale vrouw. Er is inderdaad niets te doen, en dat is maar goed ook! Iedereen komt voor de rust en ontspanning, om te fietsen, om een hengeltje uit werpen of te zwemmen in het water van Het Twiske. Ondanks dat er weinig vermaak is komen onze kleinkinderen graag naar deze camping, voor vermaak moet men maar naar Amsterdam gaan. “Gajes uit Amsterdam” gaat naar Salou en niet naar Het Rietveen in Landmeer. Na in de winter in Zuid Europa te hebben verbleven staan wij van april tot september op Het Rietveen vanwege de rust en hebben al die jaren op geen enkele wijze geluidsoverlast ervaren of ondervonden. De enige machines die langs komen zijn grasmaaiers van de tuinmannen die deze camping van een uitstekende grasmat voorzien en het groen onderhouden. De “hele vreemde” geur in het sanigebouw is chloor, het zegt genoeg over de klagers. In de reactie van Dekker, vd Horst. Luyendijk, en Rouwbos worden dezelfde grammaticale fouten gemaakt en is het wel duidelijk dat dit een doelbewuste actie is om mensen te beschadigen. Bij navraag bleek dat in deze periode personen met de namen Dekker, vd Horst. Luyendijk, en Rouwbos niet op Het Rietveen hebben verbleven. De eigenaresse van Camping Het Rietveen in Landsmeer kan zich niet tegen deze aantijgingen verweren omdat deze gebaseerd zijn op louter rancuneus gedrag van een enkeling. Gastvrijheid; De camping kent geen receptie, iedereen kan elk moment van de dag een plek uitzoeken mits deze niet is gereserveerd. De eigenaresse komt in haar mobiele receptie de gasten persoonlijk opzoeken en verwelkomen. Het sanitair ziet er schoon en keurig uit. Wij voelen ons hier thuis en worden iedere morgen wakker in de stille natuurlijke omgeving van het natuurgebied Het Twiske en Waterland, en dat allemaal onder de rook van Amsterdam. O ja, op nog geen 100 mtr. van de camping rijden er regelmatig bussen naar Amsterdam CS. Na 6 maanden overwinteren in Zuid-Europa is het weer prettig om in April op Het Rietveen in Landsmeer te zijn. We voelen ons hier thuis! Fam. Huberts-Jahn
Mening nr: 3980
Datum: 03-07-2012
Fam de Wit 
april - juni 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

In tegenstelling tot de families Rouwbos, Luyendijk en V/d Horst hier beneden....met alledrie op dezelfde datum geschreven recensies, alsook dezelfde schrijfstijl zonder of foutief geplaatste interpunctie...(!), zijn wij hier in juni 2012 geweest en hebben hier een fantastische tijd gehad! Het sanitair was blinkend schoon. Volgens onze `buren` die er al 10 jaar komen is dit altijd zo. Zelfs geen remspoor te vinden. Ook mijn vrouw en dochter onderschrijven dit i.z de damestoiletten. De douches zijn blinkend schoon. Geen kalkaanslag of bacterie te lokaliseren. De eigenaresse is een warme innemende sociale, goedlachse dame. Wanneer campinggasten jaarlijks terugkeren naar Het Rietveen zoals onze buren, alsook wij dit voornemens zijn, zegt dat meer over de personen achter de ' slechte recensies' welke wij afdoen als: kinderachtige `kwajongensstreken'. ps, criminelen en herriezoekers kom je hier al helemaal niet tegen.
Mening nr: 3577
Datum: 20-09-2011
Willem 
april - juni 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Camping Het Rietveen is in onze optiek een supermooie, rustige en zeer schone camping. Het sanitair wordt dagelijks grondig gedaan van boven naar onder en het ruikt er altijd fris. Er slingert geen vuil, de medewerker(sters) welke er rond lopen of rijden zijn hartelijk en humoristisch. De eigenaresse is een lieve dame en zou indien nodig zelfs je vaat doen. Wij zijn volgend jaar in Landsmeer weer van de partij op camping Het Rietveen. Tot dan!
Mening nr: 2886
Datum: 22-08-2010
fam blank 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Het was echt een heel mooie camping.Gezellig en mooi aangelegd.