Sluiten

Camping Landgoed Ginkelduin in Leersum

Camping Landgoed Ginkelduin in Leersum Camping Landgoed Ginkelduin in Leersum Camping Landgoed Ginkelduin in Leersum
Overdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurCampingcard

Camping Landgoed Ginkelduin in de bossen nabij het ‘stilste plekje van Nederland’ is uniek! Uw vakantie op Landgoed Ginkelduin zult u dan ook niet snel vergeten. Camping Landgoed Ginkelduin is een echt Molecaten plekje te midden van een prachtig natuurgebied bestaande uit bos, heide en zandverstuivingen. De Utrechtse Heuvelrug is een ‘vorstelijke regio’ met prachtige kastelen en met de steden Amersfoort en Utrecht en attractieparken in de buurt is er van alles te ondernemen vanaf de camping in het bos. De camping heeft prachtige kampeervelden met altijd een speeltoestel voor (klein)kinderen in de buurt en de beschutting van het bos.

Camping Landgoed Ginkelduin
Scherpenzeelseweg 53
3956KD - Leersum
Provincie: Utrecht
Telefoon: 0343-489999

GPS coördinaten: 52.02937 / 5.46214
(52.02937° 1' 45.7'' N    5° 27' 43.7'' O)
Aantal plaatsen: 465  / Toerplaatsen: 220
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Landgoed Ginkelduin

Meningen over Camping Landgoed Ginkelduin

Mening nr: 1387
Datum: 04-08-2008
Menno Romijn 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

We staan nu een week op de camping. (vanaf vrijdag) We hebben zondag een klacht ingediend over de grote hoeveelheid brandnetels die langs de wegen in het park aanwezig zijn. Onze zoon (3) is er al mee in aanraking gekomen. Ze staan bijna mens hoog, en als het geregend heeft, worden ze top zwaar en hangen dan over naar oa de weg. Er zou maandag een melding gaan naar de afdeling groenbeheer... Jammer genoeg is daar nog niets mee gedaan. De toiletgroep waar wij gebruik van moeten maken is verre van schoon. Op het eerste gezicht ziet het er netjes uit. Maar dichterbij zie je schimmels op de kit randen, de douches zijn weliswaar gratis, maar je hebt 5 minuten, je kunt de temperatuur niet regelen en de temperatuur is heet, (ook weer niet handig voor kleine kinderen) het is een mager straaltje. Mijn zoon heeft normaal gesproken geen moeite met de douche of bad, maar hier gaat hij er niet met plezier onder. Uitspoelen van het haar duurt onnodig lang vanwege de magere straal en de temp. De douches zijn ook niet schoon. De onderste tegels hebben allen een vettige gele aanslag... Duidelijk een toiletgebouw uit de begin periode van Ginkelduin. De infrastructuur naar de camping toe is ook slecht van onderhoud. De weg is tweebaans, maar je moet hem delen met fietsers en voetgangers. De randen van de weg zijn aardig afgebrokkeld, soms met diepe kuilen langs de weg, wat weer slecht kan zijn voor je velgen. De oprit naar de camping toe is smal. Heb jezelf een caravan en een tegenligger met caravan, kan je elkaar niet passeren.
Mening nr: 996
Datum: 09-01-2008
van der Ven 
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij zijn in een mei vakantie op dit landgoed geweest. Leuke animatie ook leuke buiten spelletjes het was ook mooi weer. Sanitair gebouw was schoon, alleen was het oude toilet gebouw nog voorzien van douches met een timer. Als je dan even je dochtertje van toen 6 wilde helpen met haar haar had je tijd te kort en moest je weer een aantal minuten wachten voor je weer warm water had. Later bleek dit bij het nieuwe gebouw niet zo te zijn. Leuk in de bossen, zwembad klein maar wel goed genoeg voor onze kids, wel wat koud. Toch een aanrader dit landgoed.