Sluiten

Camping Straat-Hof in Leimuiden

Camping Straat-Hof in Leimuiden Camping Straat-Hof in Leimuiden Camping Straat-Hof in Leimuiden
WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuur

Bij camping Straat-Hof bent u op het juiste adres als u opzoek bent naar gezelligheid en een échte boerderij in het noorden van “het Groene Hart” Op de kampeerboerderij is het genieten voor jong en oud. Het veld biedt plaats voor ca. 40 kampeermiddelen. Er is volop speelgelegenheid voor de kleintjes op het veld en op de boerderij. Met een vakantie op deze camping neemt u een kijkje in het boerenleven. Boer Aad staat er altijd voor open vragen te beantwoorden en een handje meehelpen is zeker toegestaan!

Camping Straat-Hof
Willem van der Veldenweg 57
2451BB - Leimuiden
Provincie: Zuid-Holland
Telefoon: 0172-507637

GPS coördinaten: 52.2131 / 4.6688
(52.2131° 12' 47.2'' N    4° 40' 7.7'' O)
Aantal plaatsen: 45  / Toerplaatsen: 40
Open van: 01 april   tot: 13 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Straat-Hof

Meningen over Camping Straat-Hof

Mening nr: 4104
Datum: 11-08-2012
sjaakvanleeuwen 
®  
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

We hebben weer prachtige 3 weken bij jullie mogen staan. De sfeer was erg goed en lekker creatief bezig geweest. ondanks dat het heerlijk druk was zorgde jullie er voor dat de toiletgebouwen schoon waren. En wat geweldig dat jullie zoveel aktiviteiten ondernemen. Ga zo door het is een super camping.
Mening nr: 3718
Datum: 31-01-2012
oliemans 
®  
september - oktober 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We zijn nu een paar X op deze camping geweest.Met vrienden en Fam.iedereen vind het fantastisch.We komen dit jaar zeker weer 2x terug.In het voorjaar en najaar.Voor de (kleinkinderen) en voor ons zelf is het zo dicht bij,maar voor het gevoel is ver weg. Vriendelijke ontvangst en er wordt van alles gedaan om je thuis te voelen.Kortom weer even terug naar de natuur.
Mening nr: 3712
Datum: 22-01-2012
Grimbergen 
®  
april - juni 2011
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Het is een fantastische camping,onze twee jongens van 8 en 10 jaar willen naar geen andere camping meer!Ook de papa en mama vinden daar rust,kinderen komen alleen naar de vouwwagen als ze moeten eten en drinken! Bijna alles kan of is mogelijk. Heerlijk om naar de kraamkamer te gaan als een kalfje geboren wordt. Alle gasten komen dan kijken! Gelukkig gaan we weer in de mei vakantie,we kunnen niet wachten tot het zover is.
Mening nr: 3014
Datum: 25-10-2010
Meneer van der Hekkoda. 
september - oktober 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ik vind het sanitair goed maar het kan wel beter. de vloer mag daar ook nog wel eens schoongemaakt worden want als je vanaf het grasveld komt lopen en het heeft geregend krijg je allemaal modder mee naar binnen, en dat is niet echt bepaald hygienisch. Ik vind de algemene indruk super. Al zijn er toch nog een paar kleine opmerkingen te maken maar niet alles kan perfect zijn. met vriendelijke groet Meneer van der Hekkoda
Mening nr: 2425
Datum: 18-01-2010
fam oomens, heerhugowaard 
®  
april - juni 2009
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Wat een heerlijke camping!! Super gastvrij en je mag overal kijken en waar nodig kan je helpen. De boer EN boerin staan voor iedereen klaar en zeker voor de kinderen. Heerlijk mee op de tractor, of samen even de klafjes voeren die in de boxen staan. Kijken bij de melkmachine maar vooral.... de hooischuur wat hebben de kids daar een hoop plezier!!! Het ziet er allemaal keurig uit en je kan overal gebruik van maken... er is helaas geen baby verschoon/douche/bad ruimte maar met een beetje handigheid red je dat zelf ook hoor.... Wij willen zeker terug komen als er weer een plekje is... Heerlijk een weekje genieten van al het moois wat er is... een boerderij en je kinderen die het er super hebben.
Mening nr: 1787
Datum: 19-04-2009
Angelique den Dunnen 
april - juni 2009
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Zoals eerder geschreven is deze kamping helemaal top. Er is nu ook recent een nieuw badlokaal, rolstoel vriendelijk. Met een wasmachine en wasdroger.Alles keurig netjes en schoon. Ook leuk om te zien is nu de melkrobot, destal heeft een grote verbouwing onder gaan.
Mening nr: 1660
Datum: 13-01-2009
mireille de koeyer 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij bevelen deze camping ten zeerste aan. Een ontzettend leuk boerderij camping, waar je je echt welkom voelt. De boer je vrij laat om mee te helpen op de boerderij. En de koeien van het land halen voor de kinderen iedere dag weer een feest is. Het is een mooi gezellig terrein en het sanitair is top! Wil je leuke mensen ontmoeten en het boerderijleven van dichtbij meemaken?? Dan moet je naar Boer AAD en Boerin Annemieke
Mening nr: 997
Datum: 09-01-2008
angelique den dunnen 

Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Deze camping is helemaal top, we gaan al een aantal jaren achter elkaar in de mei vakantie zo'n 10 dagen naar boer Aad. Elke keer is het huilen op de achterbank als we weg gaan en meteen het verzoek of we volgend jaar weer naar boer Aad gaan.