Sluiten

Camping Zegenoord in Loenen

Camping Zegenoord in Loenen Camping Zegenoord in Loenen Camping Zegenoord in Loenen

Camping Zegenoord ligt in het natuur­gebied de Loenermark en is een erkend Natuurkampeerterrein. Een zeer gevarieerd loof- en naaldhoutbos. De Loenermark biedt veel mogelijkheden voor fietsers en wandelaars. Nationaal Park de Hoge Veluwe is zeer nabij. Er is een groot veld voor trekkers en kleine tenten. Geen plaats voor tandem-assers en campers langer dan ca. 6,5 meter. Verlichting deels d.m.v. petroleumlampen. Zo mogelijk is er iedere woensdag en zaterdag kampvuur. Bij langer verblijf moet u om de 5 nachten uw kampeermiddel verplaatsen. Van 27/04 - 09/09 is het terrein de gehele week geopend. Buiten deze periode in de weekends vanaf vrijdag 17.00 uur tot zondag 18.00 uur.

Camping Zegenoord
Bruisbeek 28
7371CR - Loenen
Provincie: Gelderland
Telefoon: 055-5052518

GPS coördinaten: 52.1087 / 6.0102
(52.1087° 6' 31.3'' N    6° 0' 36.7'' O)
Aantal plaatsen: 72  / Toerplaatsen: 72
Open van: 01 april   tot: 30 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Zegenoord

Meningen over Camping Zegenoord

Mening nr: 3103
Datum: 12-02-2011
Anoniem 
april - juni 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een pracht kampeerterrein. Voor de natuurliefhebber een absolute aanrader. Midden in het bos op drie ruime velden kamperen bij het geluid van uil, duif, specht en everzwijn. Ook eekhoorns waargenomen overigens. Prachtig wandel en fietsgebied. Je kunt de auto laten staan en vanaf het terrein alle kanten op. Woensdagavond en zaterdagavond kampvuur en broodjes bakken voor de kleintjes (en groten!?) Er is geen electriciteit (220V), wel warme douches en goede verlichting in het sanitairgebouw. 's Avonds verlichting met olielampen. Waar vind je dit nog? Eenvoudig maar keurig sanitair. Beheer door vrijwilligers.
Mening nr: 2654
Datum: 09-06-2010
S. van der wAL 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Mooi terrein in de Loenermark, heel veel gewandeld en vooral genoten van de rust die er heerst. Aardige medekampeerders.
Mening nr: 798
Datum: 12-08-2007
Henny &Margriet Driesen 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Stichting Goed Kamp, heeft 3 enorm leuke, mooie, vriendelijke campings. Deze zomer zijn op Zegenoord en Endepoel geweest, alles is daar keurig en netjes. Echt basic kamperen in prachtige natuur en vriendelijke mensen. Er mogen hier best wel wat meer mensen komen!! Er was nog plaats genoeg!!
Mening nr: 784
Datum: 07-08-2007
Herman v.Hall 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Het is inderdaad een mooi gelegen natuurkampeerterrein. Het ligt namelijk in de loenermark. Oftewel in een prachtig bosgebied.Verder zijn er zijn geen twee,maar drie velden.Dus elke vorm van kamperen heeft zijn eigen veld t.w. een veld voor kleinere tenten,voor familie tenten, voor caravans en campers. Er is inderdaad geen elektriciteit, maar sávonds hangt de dienstdoende kampwaard waar nodig olielampjes op. Dit geeft nog het beeld van nostalgies kamperen. Er zijn sinds kort WEL let op WEL warme douches!! Verder is het een mooi wandel en fiets gebied. Het kampeerterrein wordt door vrijwilligers beheerd. Kortom, voor hen die nog echt willen kamperen op een terrein waar nog de rust en eenvoud de boventoon voert is dit terrein een aanrader.
Mening nr: 251
Datum: 23-07-2006
Wim Kombrink 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Dit is voor natuur- en Veluwe-liefhebbers de mooiste camping die je kan wensen; rustig gelegen op loopafstand van het dorpje Loenen. Twee grote velden; één voor tenten en één voor caravans en familietenten. De camping wordt beheerd door Stichting Goed Kamp, deze stichting werkt met een op het terrein aanwezige kampwaard die je ontvangt en, zonodig, voor aanwijzingen kan geven. Dit is geen luxe camping; er is geen elektriciteit en er is alleen een koude douche. Het sanitair is eenvoudig, maar schoon en netjes.