Sluiten

Camping De Maashof in Lottum

Camping De Maashof in Lottum Camping De Maashof in Lottum Camping De Maashof in Lottum
Wasmachineaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping De Maashof biedt plaats aan ± 40 seizoensplaatsen en 25 passantenplaatsen. Deze passantenplaatsen zijn gedeeltelijk gesitueerd in de oude boomgaard waarvan weer een klein gedeelte speciaal voor trekkers met kleine tentjes is. Hier worden ook geen auto’s op toegelaten. In het mooi gemaaide weiland aan de Maas is plaats voor tentjes en heeft u vanuit de tent uitzicht op het pontje en de boten die langs komen. De camping grenst voor een deel aan de Maas. De andere plaatsen kijken uit over de velden, De Borggraaf het kasteeltje van Lottum en over Arcen. De camping is gelegen aan diverse fietsknooppunt routes en wandel routes. Er worden jaarlijks miljoenen rozen gekweekt. In de maanden juli en augustus bieden de rozenvelden een unieke bloemenpracht.

Camping De Maashof
Veerweg 9
5973NS - Lottum
Provincie: Limburg
Telefoon: 077-4631924

GPS coördinaten: 51.4597 / 6.1714
(51.4597° 27' 34.9'' N    6° 10' 17.0'' O)
Aantal plaatsen: 80  / Toerplaatsen: 40
Open van: 01 april   tot: 01 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Maashof

Meningen over Camping De Maashof

Mening nr: 3216
Datum: 10-05-2011
Van den Houte Martine 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Heel goed ontvangen op de camping, vinden wij leuke camping, alleen bij het sanitair is het soms moeilijk voor mindervaliden .
Mening nr: 2506
Datum: 08-04-2010
asterix 
®  
april - juni 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Kleine camping aan de Maas met nogal wat seizoenplaatsen, veel Duitsers. De seizoensplaatsen liggen direct aan de Maas. Voor caravans zijn er 5 plaatsen in de boomgaard met direct zicht op de Maas en het kleine pontje van Lottum. ( begint om 7 uur s ochtends te rammelen). Aan de achterzijde zijn ook nog caravanplaatsen. Op het gedeelte aan de Maas staan platanen of is er de beschutting van de boomgaard. De toiletten zijn simpel en redelijk schoon. wellicht wat weinig in het hoogseizoen. Elektra is 6 A. De eigenaar is vriendelijk ( wat filosofisch) en baat ook een theeschenkerij en een rozen winkeltje uit. Er is geen vermaak, wel wat speeltoestellen voor kinderen en een ping pong tafel. Geen internet We stonden er met Pasen en op paasochtend was er een doosje met eieren. Nabij is kasteelpark Arcen, Kevelaer. In Grubbenvorst is een goede Chinees en een befaamde ijssalon. In Lomn aan de overkant is een goede aspergeteler. In het dorpje zelf is een cafetaria (annex eethuis, door chinezen gedreven) Lottum is een rozendorp en alles is daar in het seizoen op rozen gericht.
Mening nr: 1887
Datum: 26-05-2009
Eric 
®  
april - juni 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben met Hemelvaart 2009 4 dagen op deze camping gestaan. Een heerlijk rustige camping aan de Maas. Ruime plaatsen op gras. Sanitair eenvoudig; geen toiletpapier; douchemunten (0,60). De camping ligt bij het pontje van Lottum naar Lomm. Je kunt er erg leuk fietsen-wandelen. Een gezellig terras bij de receptie. Er is een speelveld (gras) met een paar speeltoestellen voor kleinere kinderen. Geen animatie.