Sluiten

Camping In 't Niet in Maasbree

Camping In 't Niet in Maasbree Camping In 't Niet in Maasbree Camping In 't Niet in Maasbree
WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping In 't Niet ligt aan de rand van een bosrijk gebied en beschikt over 5 kampeerplaatsen. Op het terrein staan een aantal fruitbomen, zodat u als het ware in een boomgaard kampeert. Verspreid over de minicamping staan verschillende soorten blokhutten, ook wel trekkershutten genoemd. Aan de rand van de minicamping grenst het weiland waar ezels verblijven. Tijdens hete zomerdagen is er altijd wel ergens een heerlijk schaduw plekje te vinden waar u lekker kunt luieren met een boekje. De camping is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

De camping ligt in het natuurgebied "Dubbroek" en heeft veel te bieden voor de natuurliefhebber. Ook de naaste omgeving wordt gekenmerkt door natuur, met de gebieden 'Lang Hout' (een overwegend moerassig gebied) en de 'Winkel' (een combinatie van broek bossen, weilanden en akkergronden).

Vanaf de camping kunnen ezel-wandelingen worden gemaakt.

Camping In 't Niet
Dubbroek 5a
5993PN - Maasbree
Provincie: Limburg
E-mail: info@intniet.nl
Telefoon: 077-4654169

GPS coördinaten: 51.35627 / 6.08037
(51.35627° 21' 22.6'' N    6° 4' 49.3'' O)
Aantal plaatsen: 18  / Toerplaatsen: 5
Open van: 15 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping Instagram
Geef uw mening over camping In 't Niet

Meningen over Camping In 't Niet

Mening nr: 3381
Datum: 10-07-2011
Tonie de Roios Veenstra 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Vorig jaar ben ik voor het eerst geweest met mijn 6 jarige kleinzoon Bjørn. Laat ik jullie vertellen dat Bjørn de mooiste vakantie van zijn leven had. Het buiten spelen, het kampvuur, de omgreving en de ezelwandeling. Wim en Lilly (de eigenaars) zijn zeer vriendelijk. In augustus 2011 gaan we weer. Bjørn vraagt bijna iedere dag wanneer we weer naar de ezelcamping gaan. Maar hij gaat eerst nog met zijn eigen papa en mama wat hij ook heel leuk vindt. Tja de muggen?? Daar heb je tegenwoordig zulke goede middelen tegen, en daar kunnen de eigenaars niks aan doen. Bjørn en Oma verheugen zich er weer op a.s. augustus! Gr.Tonie de Roos Veenstra
Mening nr: 2681
Datum: 28-06-2010
micheline 
®  
april - juni 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Mooi onderhouden en gezellig ingerichte mini-camping met in het midden een aantrekkelijk speelgedeelte voor kinderen. De eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, en de ezeltjes heel mak. Wij zaten in een grondhut die lekker koel was en helemaal in orde. Minpuntjes: we zijn helemaal lek geprikt van de veelvuldig aanwezige muggen (zowel op de camping als tijdens de ezelwandeling) . Spijtig ook dat de eigenaars niet echt toezien op het naleven van hun campingreglement, vooral met betrekking tot lawaai 's nachts. Toch een heel mooi verblijf gehad. Deze camping is vooral aan te raden voor gezinnen met jonge kinderen.
Mening nr: 1256
Datum: 28-06-2008
wiel 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn hier een paar dagen geweest en het was in 1 woord: geweldig! De rust, gastvrijheid, ezels, kampvuur etc. zijn allemaal leuk. Wij komen hier zeker weer terug.