Sluiten

Camping ’n Deppert in Mander

Camping ’n Deppert in Mander Camping ’n Deppert in Mander Camping ’n Deppert in Mander
WasmachineSVR camping

De doelgroep voor camping ’n Deppert zijn de rustzoekers. U vind op deze camping geen speeltoestellen. Een dagje bij opa/oma op bezoek is geen probleem doch deze camping kent geen overnachtende kinderen. Dit si een Adults Only camping. Ze gaan voor de echte rustzoekers en kiezen voor geen huisdieren op de camping.

Mander is gelegen in Noordoost-Twente nabij het pittoreske stadje Ootmarsum, de plaatsen Vasse en Tubbergen en de historische Duitse stad Nordhorn. Noord-Oost Twente heeft de status van NATIONAAL LANDSCHAP. Tientallen landgoederen, landhuizen en watermolens en de stadsboerderijen in Twente’s oudste stad Ootmarsum, vervolmaken dit geheel. Oost Twente biedt niet alleen veel natuurschoon en cultuur maar ook de mogelijkheid tot zowel actieve als passieve recreatie. Er lopen vele wandel-,fiets en moutainbikeroute's die u de mooiste plekjes van Twente laten zien. Voor onze gasten hebben we een groot aantal wandel en fiets route's beschikbaar.

Deze camping richt zich op de rustzoekers die gaan voor een wat langer verblijf. U kunt er terecht voor een verblijf van minimaal 1 maand.
Zijn U de bovenstaande periodes te lang en wilt u toch ervaren of camping Deppert iets voor U is neem dan telefonisch contact met met de camping op.
 

Camping ’n Deppert
Uelserweg 108
7663TE - Mander
Provincie: Overijssel
E-mail: info@deppert.nl
Telefoon: 06-52572330

GPS coördinaten: 52.43052 / 6.80735
(52.43052° 25' 49.9'' N    6° 48' 26.5'' O)
Aantal plaatsen: 10  / Toerplaatsen: 10
Open van: 01 april   tot: 01 november

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping ’n Deppert