Sluiten

Camping Eiland van Maurik in Maurik

Camping Eiland van Maurik in Maurik Camping Eiland van Maurik in Maurik Camping Eiland van Maurik in Maurik
AquaparkWaterglijbaanOverdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadWaterspeeltuinStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Eiland van Maurik biedt gezelligheid, ontspanning, lekker eten, gastvrijheid en volop vakantie-avontuur op en rond het water: dat zijn de ingrediënten voor een heerlijke vakantie in het hart van de Betuwe. Er is een waterspeelparadijs voor de kleinste gasten en dankzij het 2500 m² grote Eiland Adventure indoor sports verveelt niemand zich als het weer even niet meezit. In dit gebied kunt u urenlang fietsen of wandelen langs de rivieren en over dijken, terwijl u geniet van het oer-Hollandse landschap. Voor een tussenstop parkeert u uw fiets in een van de vele boomgaarden waar u zelf de lekkerste kersen, pruimen, peren en appels uit de bomen plukken.

Camping Eiland van Maurik
Eiland van Maurik 7
4021GG - Maurik
Provincie: Gelderland
Telefoon: 0344-691502

GPS coördinaten: 51.97656 / 5.43013
(51.97656° 58' 35.6'' N    5° 25' 48.5'' O)
Aantal plaatsen: 597  / Toerplaatsen: 250
Open van: 24 maart   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Eiland van Maurik

Meningen over Camping Eiland van Maurik

Mening nr: 3727
Datum: 14-02-2012
Esra Wesselingh 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ik vind het echt een hele leuke camping er is veel te doen voor de kinderen er is een animatie team echt super
Mening nr: 3281
Datum: 06-06-2011
GJ Joosen 
®  
april - juni 2011
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Deze camping is maar op 1 ding uit en dat is zoveel mogelijk geld verdienen. Kampeerders plaatsen zelf hun tent op de gereserveerde plekken en er wordt niet op toegezien of ze zich wel aan de regels houden m.b.t. de grootte van de plaats. Dat resulteerde bij een gezin dat hun plek ingenomen was door een andere kampeerder en die wilde niet zijn tent verplaatsen. De campingbaas interesseerde het niet , want hij had zijn geld binnen. Verder ongeinteresseerd personeel wat zich de blubber moet werken. Douches die het 6 minuten doen en waarbij je dan kou moet staan lijden om te wachten op de 2e zes minuten. Het veld bij het water was bomvol gezet en er was amper ruimte. Kinderspeelzwembad was niet verwarmd en veel te klein voor de grootte van de camping. Kortom nooit meer naar camping eiland van maurik.
Mening nr: 1665
Datum: 20-01-2009
molendijk 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Ik schrik een beetje van de vorige meningen,wij hebben zeker niet deze ervaringen een prachtige plaats aan het water gehad.(buiten de camping) douche en toiletten superschoon!! vriendelijke dames bij de receptie ontzettend aardige en behulpzame eigenaresse.heel leuk strandje(met douche) en mooie grasvelden,wij zijn de laatste week van de schoolvakantie geweest en ik kan niks negatiefs melden. oja het weer was niet zo bijzonder maar deze camping ligt ook niet in zuid -frankrijk. wij gaan zeker nog eens terug.
Mening nr: 1557
Datum: 06-10-2008
Fam. Biesters 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mooie camping, hoofdzakelijk seizoen plaatsen, beheerder zeer vriendelijk doet erg zijn best, cantine en terras zijn nogal duur, eigenaar van camping is te zakelijk en niet vriendelijk. Er is geen mogelijkheid om aan de strandjes te liggen, uitzondering strandje met springkussen voor de kinderen, vaste bewoners staanplaatsen aan het water zijn blijkbaar eigenaar van het strand, als je er gaat liggen/zitten word je bijna verjaagt. Speeltuin is erg mooi (in 2007 was vrouwelijke animatie wel aanwezig, maar was meer met vriendjes bezig dan met de kinderen) Geen aanrader voor de zomervakantie, wel als je evt. in bezit bent van bootje.
Mening nr: 1496
Datum: 03-09-2008
karin 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Een muntje voor de douches OK, maar ook voor je warme afwaswater betalen door een munt-automaat hebben nog nooit eerder meegemaakt, en we kamperen toch al zeker 20 jaar in binnen- en buitenland ......... Verder bijzonder onplezierig en ongeinteresseerd personeel, een slagboom die ook voor het verlaten van het park geopend moest worden met een sleutel of munt, voor die sleutel moet je dan 50 euro borg betalen (!) of bjina smeken om een muntje als je boodschappen wilt gaan doen. Voor het pinnen van een beetje extra cash bij de receptie (om in het park uit te geven aan snacks en ijsjes, maar dat snappen ze kennelijk niet) betaal je € 1,50 transactiekosten! Kortom geen succes deze camping met overwegend vaste plaatsen en dus een hoog trainingspakken-gehalte als je begrijpt wat ik bedoel. Volgende keer kiezen we toch liever een kleinschalige camping waar gastvrijheid nog wel hoog in het vaandel staat.
Mening nr: 767
Datum: 05-08-2007
Eveline 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

We zijn 2 weken op dit park geweest met onze caravan. We hebben flink wat regen gehad en de plaatsen waren erg modderig. er zijn nergens putjs waar het water in kan lopen. Ondanks dat dit een dure camping is moet je apart voor douches en ook voor warm water voor bijv. de afwas betalen. De douches weigeren het overigens nogal eens om na betaling warm water te geven, met gevolg dus een koude douche. Het sanitairgebouw staat op palen en dat is niet echt praktisch, het schoonmaken gebeurde wel iedere dag maar hield niet meer in dan een keer met een doekje over de toiletbril zwaaien. Als je omhoog keek krioelde het er van de spinnen en de webben. Wij stonden op Rozenwiel en hadden wel een prachtige plaats direct aan het water, zeer ruime plekken zijn dat. Dat was echt super wakker worden sóchtends. Je keek over het water uit en de eendjes kwamen bij je tent kijken, leuk... Het winkeltje stelt nix voor en is veel te klein voor zo'n groot park. Ze hebben er echt alleen het broodnodige, dus niet eens een pakje aardappeltjes om te bakken. De animatie is ook niet om over naar huis te schrijven en alleen maar gericht op zeer kleine kinderen. Het waterspeelparadijs is helaas buiten en dus alleen te gebruiken bij mooi weer. Een overdekt zwembed op dit park zou een absolute pré zijn, dus ideetje misschien voor de beheerder?? Al met al geen park waar we nog een keertje terug gaan....... en met ons waarschijnlijk nog meerdere die dezelfde klachten als wij hadden
Mening nr: 212
Datum: 21-06-2006
Spiljard 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Grote camping met veel stacaravans en huisjes. Keurig sanitair, nadeel het staat op palen en je moet altijd (ook met de afwas) de trap op en af. Voor warm water moet betaald worden. De hoogseizoensprijs is behoorlijk hoog (hemelvaartweekend eur. 165.00) en ik vind het dan ook niet helemaal rieel om nog apart voor douche en warm water te betalen. Het buitenzwem- speelgedeelte ziet er erg leuk uit, maar is slechts overkapt en het moet echt mooi weer zijn om hier te kunnen poedelen. Wij hebben geen perfect beeld van de camping gekregen omdat we alle dagen erg slecht weer hadden.