Sluiten

Camping De Boemerang in Meppen

Camping De Boemerang in Meppen Camping De Boemerang in Meppen Camping De Boemerang in Meppen
accommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Erfgoed De Boemerang ligt in het mooie Drentse dorpje Meppen, in een bosrijke, rustige omgeving. Door de ligging van de minicamping, aan de rand van het dorp, is het terrein bij uitstek geschikt voor rustzoekers en liefhebbers van een natuurlijke omgeving. Op het kampeerterrein ligt een vennetje waar ’s avonds de kikkers kwaken en waar prachtige wilde bloemen bloeien. Een aantal kampeerplaatsen is rond dit ven gesitueerd. In de omgeving van Meppen is van alles te doen. U kunt eindeloos wandelen en fietsen in prachtige natuur en door pittoreske dorpjes. U kunt een bezoek brengen aan de hunebedden of het Dierenpark in Emmen.

Camping De Boemerang
Nijmaten 2
7855PV - Meppen
Provincie: Drenthe
Telefoon: 0591-372118
06-11181543

GPS coördinaten: 52.7791 / 6.6917
(52.7791° 46' 44.8'' N    6° 41' 30.1'' O)
Aantal plaatsen: 37  / Toerplaatsen: 37
Open van: 15 april   tot: 01 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Boemerang

Meningen over Camping De Boemerang

Mening nr: 2224
Datum: 21-08-2009
Dineke van Keulen-Mölling 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Erfgoed De Boemerang doet haar naam eer aan: het is een heel fijn kampeererf dat in harmonie is met de omgeving en waar je graag weer naar terugkeert! De beheerders zorg(d)en voor de sfeer die je bij erfgoederen verwacht! De reden dat velen er graag weer naartoe gaan: een mooi terrein waarop 38 standplaatsen maar nooit iemand tegenover je, zon en schaduw, fris en goed sanitair, een gezellige, maar heel rustige sfeer. Wil je echt tot jezelf kunnen komen: het kan op de Boemerang. Wil je erop uit: vooral voor fietsers en wandelaars: genoeg te genieten van rust en fraaie dorpen in een schilderachtige natuur.
Mening nr: 1311
Datum: 15-07-2008
Bep Haanstra 
april - juni 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Deze camping is een grote verrassing!! Aan het eind van een doodlopend weggetje hadden wij niet zo'n prachtig terreintje en zo'n oase van rust verwacht. Het sanitair is keurig verzorgd en er is allerhande informatie waar je als campeerder behoefte aan hebt. De eigenaren staan echt voor je klaar. Al met al hebben we het geweldig naar ons zin gehad en direkt voor volgend jaar geboekt.