Sluiten

Camping De Bronzen Emmer in Meppen

De Bronzen Emmer De Bronzen Emmer De Bronzen Emmer
BuitenzwembadWasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping De Bronzen Emmer ligt midden tussen drie prachtige Drentse natuurgebieden. Vlak bij Meppen in het zuidoosten van de provincie. Hier is de plek waar je als recreant of toerist vindt wat je zoekt. Een rustige, groene omgeving, accommodaties op vijf sterren niveau en vriendelijke mensen die voor je klaarstaan. De Drentse gemoedelijkheid is hier vanzelfsprekend! De naam “de Bronzen Emmer” is niet toevallig. Lang geleden is op de es van Meppen een emmer opgegraven uit het bronzen tijdperk. Vandaar. De Bronzen Emmer is een veelzijdig vakantiepark met luxe campingplaatsen, schitterende vrijstaande Finse bungalows en een eigen manege. Het park is een paradijs voor gezinnen met of zonder kinderen, fietsers, wandelaars, ruiters, menners, sporters, actieve senioren en natuurliefhebbers.

laag - hoog
Camping De Bronzen Emmer
Mepperstraat 41
7855TA - Meppen
Provincie: Drenthe
Telefoon: 0591-371543

GPS coördinaten: 52.77894 / 6.68557
(52.77894° 46' 44.2'' N    6° 41' 8.1'' O)
Aantal plaatsen: 295  / Toerplaatsen: 191
Open van: 01 april   tot: 27 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Bronzen Emmer

Meningen over Camping De Bronzen Emmer

Mening nr: 1830
Datum: 07-05-2009
Wim en Anja 
april - juni 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Deze camping doet mij bij de receptie denken aan een camping uit de jaren 60. Een schuifraampje aan de straatzijde. Niets is echter minder waar. Op de camping heerst een genoedelijke sfeer, waar er alles aan gedaan wordt om het plezierig voor iedereen te houden. Dicht in de buurt van Emmen (dierentuin) en Orvelte. Zeer zeker een bezoek waard. Wij hebben het hier uitstekend naar onze zin gehad. Prima camping waar we zeker nog terug komen.
Mening nr: 657
Datum: 12-06-2007
gerrit 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een leuke, rustige, middelgrote camping met zwembad. Schoon en ruim sanitair. Alleen die drukknoppen voor de douches vonden we niets. Prachtige fietsomgeving!
Mening nr: 461
Datum: 12-12-2006
JG Hoekstra 
®  

Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben er hemelvaart, pinksteren en de daarop volgende weekenden gestaan. Wij hebben er heel veel plezier gehad, vooral in het hemelvaart en pinkster weekend. Het zwembad was erg koud omdat het pand niet overal dicht was. Het water was wel op een goede temperatuur. De kampwinkel was buiten de hemelvaart en pinksteren niet tot weinig open, in het restaurant kon je wel goed eten of het eten afhalen. Wij stonden bij de oude douche, wel schoon niet echt up todate, het nieuwe gebouw achterop de camping was wel heel mooi.
Mening nr: 240
Datum: 11-07-2006
Noord 
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn in de meivakantie op deze camping geweest en vonden het een leuke camping. Het zwembad is wel klein, maar voor een paar dagen wel leuk. Jammer dat er ook niet een buitenbad is, er is een heel klein peuterbad buiten, hier zat geen water in terwijl het toen toch erg mooi weer was. Het sanitair vonden wij erg goed, we stonden achterop de camping bij een heel mooi, volgens mij redelijk nieuw sanitairgebouw (met radio), ruime veldjes met een leuk speeltoestel in het midden.
Mening nr: 235
Datum: 10-07-2006
van der Kroon 
®  
april - juni 2005
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Deze camping viel ons tegen, we gingen er heen omdat er ook een overdekt zwembad bij was: blijkt die deels aan de zijkanten open te zijn. Het was buiten 8 graden, dus in het zwembad ook. Tja, en dat voor kleine kinderen... In het restaurantje kan je wel lekker eten, of eten halen. Sanitair was niet luxe, wel schoon. Ook hier deels " open'' gebouwd, dus soms erg frisjes onder de douche. De plaatsen vonden wij vrij klein, onze familiecaravan paste er net op.