Sluiten

Camping Namaste in Middelrode

Camping Namaste in Middelrode Camping Namaste in Middelrode Camping Namaste in Middelrode
accommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Namaste oftewel Namasté. Namasté is in India, maar ook in verschillende andere Aziatische landen, een gebruikelijk Hindoeïstisch gebaar om te groeten en respect te tonen. Hierbij worden de handen tegen elkaar geduwd, de handpalmen raken elkaar, de vingers wijzen naar boven en zijn iets richting het hoofd gebogen. Hierbij wordt vaak een lichte buiging gemaakt. De omgeving van onze camping is mooi en rustig. De camping is gelegen aan een doodlopende weg en is omgeven door oude bomen en struiken. In deze beplanting wonen allerlei soorten vogels.

Of u nu met de tent, caravan of camper komt wij hebben altijd een plekje voor u op deze minicamping. Ze hebben geen seizoensplekken en op de camping heeft u de beschikking tot een WIFI internetverbinding. Mocht u interesse hebben in een bezoek aan deze minicamping, dan kunt u contact met opnemen via het formulier op hun website of u kunt een e-mail sturen.

Camping Namaste
Schellekesveld 7
5258TM - Middelrode
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 06-21358905

GPS coördinaten: 51.67876 / 5.43004
(51.67876° 40' 43.5'' N    5° 25' 48.1'' O)
Aantal plaatsen: 20  / Toerplaatsen: 20
Open van: 01 april   tot: 07 oktober

Kaart en Route
website van de camping Instagram
Geef uw mening over camping Namaste

Meningen over Camping Namaste

Mening nr: 4203
Datum: 09-09-2012
Miep Kniep 
®  
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Ruime camping, waar de caravans staan op een soort betonplaat en de tentkampeerders op een groot veld kunnen staan (voor caravanners, die dat willen is daar ook plek). Het sanitair bestaat uit een 2 huisjes. In elke huisje zit een douche, toilet en wastafel in 1. Dat is niet echt handig. Als er 's morgens door iedereen gedoucht wordt, kun je dus nergens meer naar de toilet. En na het douchen is het hele hokje en dus ook het toilet vochtig door het condens van de douche. De bakken waar je kunt afwassen, zijn zo groot en diep, dat je eigenlijk niet weet hoe je daar nu zou moeten afwassen. Het terrein kwam wat sfeerloos over.