Sluiten

Camping Bospark 't Wolfsven in Mierlo

Camping Bospark 't Wolfsven in Mierlo Camping Bospark 't Wolfsven in Mierlo Camping Bospark 't Wolfsven in Mierlo
Overdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Bospark ’t Wolfsven is omgeven door natuurschoon, zelfs door een van de grootste natuurreservaten van ons land: de Strabrechtse Heide. Daardoor voelt u zich in dit gemoedelijke park zo vrij als een vogel. Speelplezier voor uw kinderen is hier volop. Zowel op het park als in de wijde omgeving. Maar ook een gezellige stad als Eindhoven is vlakbij. Zelfs Antwerpen leent zich prima voor een daguitstapje. Kunt u zich een aantrekkelijkere vakantie-bestemming voorstellen? Er is volop zwembadbeleving in het zwemparadijs door nieuwe en uitdagende activiteiten zoals aquafun, loopmat, waterspeeltuin voor de kleintjes en nog veel meer. En Koos komt ook langs!

Camping Bospark 't Wolfsven
Patrijslaan 4
5731XN - Mierlo
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 088-0444999
0492-661661

GPS coördinaten: 51.43928 / 5.58894
(51.43928° 26' 21.4'' N    5° 35' 20.2'' O)
Aantal plaatsen: 674  / Toerplaatsen: 120
Open van: 01 april   tot: 01 november

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Bospark 't Wolfsven

Meningen over Camping Bospark 't Wolfsven

Mening nr: 1544
Datum: 29-09-2008
betty 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij hebben geen leuke vakantie gehad op deze camping, het stoorde de ons dat er heel de dag een hond stond te blaffen en nadat er een groep Ieren neergestreken was op de camping was het met de rust helemaal gedaan. Tot laat in de avond werd er rond gereden met auto's over de paden, wat storend is en de camping deed er weinig aan. De zwemvijver was wel erg leuk en netjes, onze zoon van 15 had het erg goed naar zijn zin en mijn dochter van 11 minder goed(bang voor de Ieren), conclusie we gaan niet meer terug. Nog een tip, zorg dat er hondvrije velden zijn, zodat er gekozen kan worden.
Mening nr: 686
Datum: 03-07-2007
Zijlmans 
april - juni 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben het voorseizoen van 1 april tot 27 juni op de camping gestaan. We stonden op veldje de Kikker. Mooi veld en ruime plaatsen. Het sanitair was keurig en altijd schoon. Het park is rustig en de omgeving is erg mooi, midden in de bossen. Het zwembad is niet zo groot maar wel leuk vooral voor de kinderen en echte uitkomst. Ook wij hebben gegeten in het restaurant, was lekker maar veel te veel voor een niet al te hoge prijs. We hadden gezellige buren en wilde graag volgend voorseizoen terug komen maar dat kon helaas niet op hetzelfde veldje. Op de veldjes die nu werden aangeboden sta je in de schaduw en dat willen we zeker niet omdat het voorseizoen nog koud kan zijn. Jammer, maar we gaan op zoek naar een andere camping die ons wel een leuk plekje kan geven met drie gezellige campeerders naast elkaar. Dus helaas niet tot ziens op camping het "Wolfsven"!!
Mening nr: 603
Datum: 11-05-2007
fam.van maastrigt 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben een arrangement genomen van 27 april tot 20 mei,wat ons opviel waren de extra kosten bij het reserveren van onze plaats, die bestonden uit : voorkeurs behandeling,administratiekosten, toeristenbelasting. Er zijn mooie velden met ruime plaatsen, sanitair is netjes. Animatie is er weinig tot niets voor kinderen boven 12 jaar. De winkel is slecht georganiseerd, te laat open, 9.30 uur,geen croissants op zondag en soms moet het personeel opgezocht worden, dat vonden wij opvallend voor een park met vakantie huisjes. Het terras bij het zwembad lag er slordig bij.
Mening nr: 602
Datum: 10-05-2007
fam. van Vugt 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij staan nu op de camping van 27-04 t/m 20-05, de indruk van de camping is redelijk. Wij hebben het gevoel dat ze de poort hebben open gegooid en laat maar komen die kampeerders. Wij waren in januari op de camping geweest ,een eerste indruk opdoen en die was positief, maar eenmaal op de camping was er weinig of geen onderhoud gepleegd aan straatwerk of beplanting. en dan het winkeltje,in de meivakantie winkel open om 9.00uur en tot onze verbazing om 9.30uur geen brood te verkrijgen ook geen croissants, later in de ochtend werd ons verteld, maar dan heeft iedereen al ontbeten. Hoe kan dat op z'on grote camping!! Maar het sanitair was goed,heel goed! Voor kinderen boven de 11á12 jaar is er weinig te doen. Wij zullen er niet voor een tweede keer gaan kamperen
Mening nr: 484
Datum: 07-01-2007
fam. Schmidt 
®  

Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn hier in 2006 het weekend voor pasen geweest, heerlijk rustig genoeg ruimte in het binnenzwembad, lekker gegeten in het restaurant. Sanitair was prima heerlijk warm en schoon! Mooie kampeervelden zo tussen de bomen. Leuke omgeving voor een heerlijk weekendje weg!
Mening nr: 311
Datum: 24-08-2006
dick 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn er dit jaar 2x geweest, 2x een weekend. Nette camping die nog in ontwikkeling is, restaurant klein maar goed gegeten, supermarkt klein maar heeft het noodzakelijke. Dorpjes dichtbij. Sanitair ok, maar te weinig voor in het hoogseizoen. Heerlijk zwemmeer.
Mening nr: 207
Datum: 15-06-2006
Lenssen 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

De camping bestaat uit verschillende veldjes, waar de plaatsen aan de rand zijn gelegen, dus in het midden vrij. Hier misten wij wel een speeltoestel, schommel o.i.d. voor de jongere kinderen. Sommige veldjes hadden m.i. niet veel schaduw, dus bij heet weer is dit minder prettig. Op het veldje waar wij stonden (Vlinder) stonden wel een paar flinke bomen. Sanitair was prima, en altijd schoon! Er is alleen een binnenzwembad, buiten is er een groot meer met strand. Wij waren hier met Pinksteren, dus alleen 1x van het zwembad gebruik gemaakt. Dit is niet heel erg groot, in hoogseizoen lijkt het me te klein, maar dan is er aan het meer buiten plek genoeg. Bar/restaurant ligt wat afgelegen van de camping plaatsen; eten was van redelijke kwaliteit.