Sluiten

Camping Sallandshoeve in Nieuw Heeten

Camping Sallandshoeve in Nieuw Heeten Camping Sallandshoeve in Nieuw Heeten Camping Sallandshoeve in Nieuw Heeten
Overdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Sallandshoeve maakt kamperen tot een avontuur. Toch vinden veel kampeerders dat kamperen geen experiment behoort te zijn. De vakantie moet een prettige periode worden, waar u met veel genoegen aan terug kunt denken. Deze camping zegt niets teveel als ze beweren dat vakantiepark Sallandshoeve op één van de mooiste plekjes van Salland ligt. Vanaf de Sallandshoeve ben je zo in het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Maar liefst 7500 hectare natuurgebied, een gebied met on-Nederlandse vergezichten over grote golvende heidevelden en uitgestrekte bossen. De ideale omgeving voor mooie fiets- en wandeltochten of een wandeling met de hond. Maar buiten de natuur, biedt de omgeving meer dan voldoende bezienswaardigheden.

Camping Sallandshoeve
Holterweg 85
8112AE - Nieuw Heeten
Provincie: Overijssel
Telefoon: 0572-321342

GPS coördinaten: 52.3206 / 6.3425
(52.3206° 19' 14.2'' N    6° 20' 33.0'' O)
Aantal plaatsen: 178  / Toerplaatsen: 67
Open van: 23 maart   tot: 16 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Sallandshoeve

Meningen over Camping Sallandshoeve

Mening nr: 3859
Datum: 16-05-2012
Thomas Wink 
april - juni 2012
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Leuk en gezellig park met erg vriendelijk personeel die niet te beroerd is iets extra voor je te doen. We hadden namelijk wat probleempjes met de stroom van onze caravan en dit heeft de technische dienst van het park voor ons kunnen verhelpen. echte top service dus. Het zwembad heeft recentelijk een goede opknapbeurt gehad en konden ons hier prima vermaken met de kinderen!
Mening nr: 2844
Datum: 13-08-2010
Buter 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Het enige echte verbeterpunt is het sanitair. Het is echt voor kleine kinderen heel gevaarlijk om ze te laten douchen. Het hete water is te heet en slecht te mixen met koud. Het zou fijn zijn als er thermostaatkranen zouden komen. Ook het afwas gedeelte laat te wensen over. Warmwater tap punt op 1 plaats. Gewoon bij elke wasbak een warm en koud water punt is de oplossing!! Verder leuke camping met vriendelijk personeel. Zwembad is wat klein en ook verouderd!
Mening nr: 376
Datum: 26-09-2006
patricia 
®  

Algemene indruk: 6|

Algemene beoordeling

Een midweekje geweest een aantal jaren geleden.weet niet meer welke periode. Huisje had vloerverwarming. Park bestaat vooral uit gras. zwembad saai.Park heeft 3 speeltuintjes. Niet veel activiteiten aanwezig. Omgeving mooi,veel gewandeld,met de huifkar een leuke rit gemaakt omgeving holterberg. Voor een rustige tussendoor vakantie zeer geschikt.